ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ JAGUAR

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ JAGUAR

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CONCEPT C-X17;

Το Concept C-X17 είναι το πρωτότυπο σπορ crossover της Jaguar το οποίο συνδυάζει την ελκυστική σχεδίαση με την απόδοση, σήμα κατατεθέν της Jaguar, ενώ παράλληλα παρέχει όλα τα οφέλη της θέση οδήγησης ενός crossover και υψηλά επίπεδα ευελιξίας. Προβάλλει τη νέα, έξυπνη αρχιτεκτονική αλουμινίου της Jaguar, με τα μοντέλα που την υιοθετούν να είναι εξελιγμένα ώστε να διαθέτουν κορυφαία ποιότητα για την κατηγορία τους, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία.

C-X17 ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Η εξαιρετικά προηγμένη, αρθρωτή αρχιτεκτονική αλουμινίου υψηλής αντοχής του πρωτοτύπου, παρέχει την ευελιξία να δημιουργηθεί μια μεγάλη γκάμα μοντέλων, χωρίς να γίνουν υποχωρήσεις στο μοναδικό χαρακτήρα, το σχεδιασμό, τη δυναμική του οχήματος, τις επιδόσεις και την πολυτέλεια, για τα οποία η Jaguar είναι γνωστή.

ΕΞΥΠΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Το εσωτερικό του Concept C-X17 συγκεντρώνει πρωτοποριακή, διαδραστική τεχνολογία, σε μια σύγχρονη εκδοχή με παραδοσιακά υλικά υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα με βρετανική τεχνική για αληθινή πολυτέλεια και κομψότητα. Ο φιλόξενος σχεδιασμός και η συνολική χρηστικότητα του εσωτερικού, σε συνδυασμό με την ευελιξία του, συμπεριλαμβανομένου του εκτεταμένου χώρου αποσκευών, μεταφράζονται στο ότι είναι εξίσου καλό για την οικογένεια, όσο και συναρπαστικό για τον οδηγό.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗ

Σε κανονικές συνθήκες πρόσφυσης, το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης του Concept C-X17, δίνει κίνηση μόνον στους πίσω τροχούς. Πρόκειται για μοναδικό χαρακτηριστικό στην κατηγορία των Sport Crossover και συμβάλλει στη διατήρηση της φημισμένης δυναμικής οδηγικής εμπειρίας της Jaguar. Το σύστημα παρακολουθεί συνεχώς τα επίπεδα ολισθηρότητας του οδοστρώματος ώστε να είναι προετοιμασμένο να αντιδράσει σε περίπτωση απώλειας πρόσφυσης, γεμίζοντας εμπιστοσύνη τον οδηγό και βελτιώνοντας την ευστάθεια του οχήματος σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης.

Δείτε τη γκαλερί

To see more of the exciting C‑X17 Concept take a look at the gallery below.