ADVANCED DRIVER ASSISTANCE SYSTEMS (ADAS)

Αυτοκίνητο που περνάει από γέφυρα

DRIVER ASSISTANCE MODE

Περιλαμβάνει τις λειτουργίες Forward Collision Warning (Προειδοποίηση Εμπρόσθιας Σύγκρουσης), Lane Keep Assist (Υποβοήθηση Διατήρησης Λωρίδας), Overspeed Warning (Προειδοποίηση Υπέρβασης Ταχύτητας) και Change of Speed Limit Warning (Προειδοποίηση Αλλαγής Ορίου Ταχύτητας).

Σύγχρονο τιμόνι αυτοκινήτου JDX
Κοντινό πλάνο του ταχύμετρου

ΟΔΗΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το InControl περιλαμβάνει στάνταρ και προαιρετικές λειτουργίες υποβοήθησης οδήγησης (Driving Assistance) που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Jaguar σας, παρέχοντας την ασφαλέστερη δυνατή οδήγηση όπου κι αν επιλέξετε να ταξιδέψετε. Ενημερωθείτε από έναν Επίσημο Συνεργάτη για να ανακαλύψετε τις προτάσεις που σας ταιριάζουν καλύτερα.

Διανυσματική απεικόνιση της τεχνολογίας πέδησης έκτακτης ανάγκης

EMERGENCY BRAKING

Το Emergency Braking (Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης) μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή συγκρούσεων με άλλα οχήματα, πεζούς ή ποδήλατα. Εμφανίζει μια προειδοποίηση σε περίπτωση επικείμενης σύγκρουσης και ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα εάν ο οδηγός δεν αντιδράσει.
Jaguar lane assist monitoring system

LANE KEEP ASSIST

Το Lane Keep Assist (Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας) ανιχνεύει όταν το όχημά σας παρεκκλίνει ακούσια από τη λωρίδα και εφαρμόζει διορθωτική ροπή στο τιμόνι, προτρέποντάς σας να επαναφέρετε το αυτοκίνητο στη λωρίδα του.
Blind Spot Assist

BLIND SPOT ASSIST

Το Blind Spot Assist (Σύστημα Παρακολούθησης Τυφλού Σημείου)σας βοηθά να αλλάζετε λωρίδες με μεγαλύτερη ασφάλεια, ανάβοντας μια μικρή προειδοποιητική λυχνία στον εξωτερικό καθρέφτη, εάν εντοπιστεί άλλο όχημα στο τυφλό σημείο σας. Η εφαρμογή ροπής στο τιμόνι σας προτρέπει να κάνετε τον απαραίτητο ελιγμό εάν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης.
Τεχνολογία Traffic signal recognition

TRAFFIC SIGN RECOGNITION WITH ADAPTIVE SPEED LIMITER

Προβάλλει με σαφήνεια τα όρια ταχύτητας και τις πινακίδες απαγόρευσης προσπέρασης στον πίνακα οργάνων ή στο προαιρετικό Head-up Display. Όταν είναι ενεργοποιημένο, το Adaptive Speed Limiter χρησιμοποιεί τη λειτουργία αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition)3 για να προσαρμόζει ανάλογα την ταχύτητα του οχήματός σας.
Διανυσματική απεικόνιση της κατάστασης οδήγησης

DRIVER CONDITION MONITOR

Το Driver Condition Monitor ανιχνεύει αν αρχίζετε να νιώθετε υπνηλία, παρακολουθώντας τις εντολές σας στο τιμόνι, και τη χρήση φρένου και γκαζιού, ώστε να σας προειδοποιεί έγκαιρα όταν πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα.
Διανυσματική απεικόνιση του Rear Collision monitoring

REAR COLLISION MONITOR

Το Rear Collision Monitor μπορεί να ανιχνεύσει εάν ένα όχημα που πλησιάζει από πίσω δεν επιβραδύνει και αποτελεί πιθανή απειλή σύγκρουσης. Το σύστημα θα επιχειρήσει να προειδοποιήσει τον οδηγό να φρενάρει ενεργοποιώντας αυτόματα τα αλάρμ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Διευκολύνουν τους ελιγμούς με το Jaguar σας σε πολύ στενούς χώρους στάθμευσης. Μιλήστε με έναν Επίσημο Συνεργάτη για να ανακαλύψετε τις καλύτερες επιλογές για εσάς.

Εμπρός και πίσω αισθητήρες στάθμευσης

ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ

Διευκολύνει τους ελιγμούς. Οι αισθητήρες που βρίσκονται στους μπροστινούς και πίσω προφυλακτήρες ενεργοποιούνται χειροκίνητα ή όταν επιλέγεται η όπισθεν. Καθώς παρκάρετε, η οθόνη αφής και τα ηχητικά σήματα υποδεικνύουν πόσο κοντά βρίσκεστε σε εμπόδια.
Διανυσματικές απεικονίσεις του rear traffic monitoring

REAR TRAFFIC MONITOR

Το Rear Traffic Monitor σας προειδοποιεί για οχήματα, πεζούς ή άλλους κινδύνους που πλησιάζουν και από τις δύο πλευρές. Ιδιαίτερα χρήσιμο όταν εξέρχεστε με όπισθεν από μια θέση στάθμευσης.
Διανυσματικές απεικονίσεις της τεχνολογίας Clear Exit

CLEAR EXIT MONITOR

Το Clear Exit Monitor βοηθά τους επιβάτες να παραμένουν ασφαλείς κατά την έξοδό τους από το όχημα, εκδίδοντας μια φωτεινή προειδοποίηση στην πόρτα, εάν εντοπιστεί κίνδυνος που πλησιάζει, όπως διερχόμενα οχήματα και ποδηλάτες.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε την ιδανική για εσάς Jaguar.

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Πολυτελές SUV προσφέρει πρακτικότητα και αποδοτικότητα.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Το πρώτο compact SUV της Jaguar είναι ένας μοναδικός συνδυασμός στυλ, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.
JAGUAR I-PACE

JAGUAR I-PACE

Σας παρουσιάζουμε το ρώτο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV επιδόσεων της Jaguar.
JAGUAR F-TYPE

JAGUAR F-TYPE

Μία γνήσια, σπορ Jaguar που ανεβάζει την αδρεναλίνη
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Το πιο προηγμένο, αποδοτικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan που έχει δημιουργήσει ποτέ η Jaguar.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Πολυτελές business sedan με ξεχωριστή σχεδίαση, δυναμική συμπεριφορά και τεχνολογίες αιχμής.

*Εάν το όχημά σας πρέπει να τεθεί σε λειτουργία Transport Mode ή Service Mode για περισσότερες από 10 ώρες, επικοινωνήστε με το Κέντρο Παρακολούθησης για να ζητήσετε βοήθεια.


1Σημαντικό: τα οχήματα στις αγορές GSR II ή/και NCAP ενανέρχονται σε "High" mode σε κάθε κύκλο ανάφλεξης. Σε αγορές εκτός GSR II ή/και εκτός NCAP, η επιλεγμένη λειτουργία υποβοήθησης οδηγού παραμένει στη μνήμη του οχήματος και δεν αλλάζει με κάθε κύκλο ανάφλεξης. Ανεξάρτητα από την αγορά, οι ρυθμίσεις που έχει επιλέξει ο οδηγός στο "Custom" mode θα απομνημονεύονται από το όχημα. Το GSRII (General Safety Regulation II) είναι μια νομοθεσία για την ασφάλεια που τέθηκε σε ισχύ για τα νέα μοντέλα το 2022 και θα εφαρμοστεί σε αυτά που ήδη κυκλοφορούν το 2024.
2Τα χαρακτηριστικά Pivi, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από τη χώρα – συμβουλευτείτε έναν Επίσημο Συνεργάτη για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και τους όρους και προϋποθέσεις. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί ανανέωση συνδρομής μετά το πέρας της αρχικής περιόδου χρήσης, όπως θα σας ενημερώσει ο Συνεργάτης που σας εξυπηρετεί. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού. Εδώ μπορείτε να βρείτε τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις.
3Απαιτείται λογαριασμός InControl. Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σχετική λειτουργία μετά την αρχική περίοδο συνδρομής, θα πρέπει να ανανεώσετε τη συνδρομή σας και να πληρώσετε τις ισχύουσες χρεώσεις ανανέωσης.
4Εξαρτάται από τη συνδεσιμότητα του δικτύου.
5Απαιτείται συνδρομή InControl Remote, Secure Tracker ή Secure Tracker Pro και λογαριασμός InControl. Οι υπηρεσίες Secure Tracker και Secure Tracker Pro πρέπει να είναι ενεργοποιημένες και το όχημα πρέπει να βρίσκεται σε περιοχή με κάλυψη δικτύου. Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σχετική λειτουργία μετά την αρχική περίοδο συνδρομής της, θα πρέπει να ανανεώσετε τη συνδρομή σας και να πληρώσετε τις ισχύουσες χρεώσεις ανανέωσης.


†Για περισσότερες πληροφορίες, κατεβάστε και χρησιμοποιήστε το iGuide App.

Κατεβάστε το iGuide για Apple

Κατεβάστε το iGuide για Android

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας) ή να απαιτούν την εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού για να λειτουργήσουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με έναν Επίσημο Συνεργάτη ή διαμορφώστε το όχημά σας online.


Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.

Μόνο συμβατά smartphones.