ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ JAGUAR INCONTROL;

TO INCONTROL ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΆ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΏΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΗ JAGUAR ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΚΌΣΜΟ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Το InControl, που ελέγχεται από έναν επεξεργαστή Intel Multi-Core με δίκτυο Ethernet υψηλής ταχύτητας μέσω της οθόνης αφής, όπως ακριβώς ένα tablet, πλοηγείται με ακρίβεια, σας προσφέρει συνεχή σύνδεση και ψυχαγωγία, καλεί για βοήθεια αν χρειαστεί και όχι μόνο. Τα απομακρυσμένα χαρακτηριστικά σας συνδέουν με την Jaguar σας από κάθε σημείο του κόσμου μέσω του smartphone σας. Το Driver Assistance σας δίνει την ελευθερία να απολαύσετε τις επιδόσεις της Jaguar σας, είτε σταθμεύετε σε αστική περιοχή είτε είστε στο δρόμο.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ INCONTROL

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ INCONTROL

Το πιο προηγμένο ενσωματωμένο στο αυτοκίνητο σύστημα ψυχαγωγίας θα σας διασκεδάζει όσο το σύστημα πλοήγησης σας μεταφέρει εκεί που πρέπει να πάτε, από πόρτα σε πόρτα. Σχεδιασμένα για να κάνουν την οδήγηση πιο ασφαλή και πιο διασκεδαστική, τα Touch και Touch Pro παρέχουν τα πιο προηγμένα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για το αυτοκίνητο. Συνδέστε το smartphone σας για πρόσβαση και στις εφαρμογές.
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MERIDIAN<sup>TM</sup>

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MERIDIANTM

Βιώστε την εμπειρία ακρόασης της μουσικής της επιλογής σας με περισσότερη καθαρότητα και ακρίβεια από ποτέ, χάρη στην υπέροχη τεχνολογία ήχου αυτοκινήτου της Meridian. Επιλέξτε από τα τρία διαθέσιμα συστήματα Meridian Audio Το ηχοσύστημα Meridian Sound System που διατίθεται με Touch ή Touch Pro, το ηχοσύστημα Meridian Surround Sound System, που διατίθεται με Touch Pro ή το ηχοσύστημα Meridian Signature Sound System που προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία.
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ INCONTROL

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ INCONTROL

Όλοι συνδέονται εύκολα στο εσωτερικό της Jaguar με πακέτα Connect και Connect Pro για μια τέλεια εμπειρία. Έχετε τον έλεγχο της Jaguar σας και από απόσταση με Remote Essentials ή Remote Premium. Και μπορείτε να επιλέξετε την πρόσθετη εξασφάλιση των επιλογών Protect και Secure Tracker που κρατάνε εσάς και την Jaguar σας πιο ασφαλείς.
INCONTROL DRIVER ASSISTANCE (ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ INCONTROL)

INCONTROL DRIVER ASSISTANCE (ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ INCONTROL)

Οι λειτουργίες υποβοήθησης του οδηγού InControl Driver Assistance σας βοηθούν να μένετε πιο ασφαλείς στο δρόμο και κατά τη στάθμευση. Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο για χτυπήματα και γρατσουνιές κατά τη στάθμευση σε στενούς αστικούς χώρους με το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Park Assist. Τα χαρακτηριστικά οδήγησης σας βοηθάνε να μείνετε συγκεντρωμένοι στο δρόμο, σας ειδοποιούν για περιστατικά και κινδύνους και σας προειδοποιούν αν τα επίπεδα συγκέντρωσής σας αλλάξουν.

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.