ΡΟΛΟΪ BREMONT ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ E‑TYPE

Μηχανική ακριβείας και εντυπωσιακός σχεδιασμός, ένα ρολόι προς τιμήν του πιο όμορφου αυτοκινήτου του κόσμου.

ΕΝΑ ΡΟΛΟΪ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΕΜΒΛΗΜΑ

Η εμβληματική E‑type συνεχίζει να ψηφίζεται τακτικά ως το πιο όμορφο αυτοκίνητο όλων των εποχών. Πίσω στο 1963, η Jaguar σκόπευε να παράγει μια σειρά από 18 αυτοκίνητα, με τα ειδικά αμαξώματα αλουμινίου Lightweight – αλλά κατασκευάστηκαν μόνο 12. Πάνω από πενήντα χρόνια αργότερα, αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε τα υπόλοιπα έξι.

Για να θυμόμαστε το γεγονός, συνεργαστήκαμε με τη Bremont, την Αγγλική εταιρεία ωρολογοποιίας, για να δημιουργήσουμε έξι εκπληκτικά ρολόγια χειρός – ένα για κάθε πελάτη.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ E‑TYPE

Ο ειδικός χρονογράφος Jaguar της Bremont διαθέτει μεγάλο αριθμό από σχεδιαστικές αναφορές στην E‑type. Μεταξύ τους, η μαύρη πλάκα βασίζεται στο στροφόμετρο της Ε-type Lightweight και οι λοξοτομημένοι δείκτες ωρών και λεπτών αποτελούν αντίγραφο της βελόνας του στροφόμετρου. Η κορώνα του κουρδίσματος φέρει χαραγμένο το μοτίβο των ρετρό αγωνιστικών ελαστικών της Dunlop που τοποθετούνταν στα αυτοκίνητα lightweight. Το λουράκι είναι κατασκευασμένο από το ίδιο δέρμα Connolly που χρησιμοποιείται για την εσωτερική διακόσμηση. Και κάθε ρολόι φέρει και τον αριθμό πλαισίου και τον αριθμό κινητήρα του αυτοκινήτου με το οποίο συνδέεται.

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ

«Ως σύνολο, αυτές οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες δίνουν μια οπτική αίσθηση που ταύτισης με την ίδια την E‑type. Είναι απλά απολύτως σωστά όταν κάποιος τα φορά στη θέση του οδηγού – σχεδόν σαν να είχαν σχεδιαστεί μαζί με το αυτοκίνητο πίσω στη δεκαετία του ‘60.»

Ian Callum, Διευθυντής σχεδιασμού

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για όλα τα τελευταία νέα της Jaguar
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας για υποστήριξη πελάτη Jaguar ή γενικές ερωτήσεις
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive μέσω του αντιπροσώπου της περιοχής σας
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο στην περιοχή σας