ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το πάθος μας για τον σχεδιασμό δεν περιορίζεται μόνο στον σχεδιασμό αυτοκινήτων. Ακριβώς όπως αντλούμε έμπνευση από τα πάντα, έχουμε έμπνευση να σχεδιάζουμε σε διαφορετικούς τομείς και πεδία, συνεργαζόμενοι με σχεδιαστές που μοιράζονται το πάθος μας για καινοτομία και την ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής.

ΕΝΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΟΡΑΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Μια σειρά από υποδήματα οδήγησης. Ένα αγωνιστικό ποδήλατο για το Tour de France. Ένα εξαιρετικό ρολόι ακριβείας. Πρόκειται για μερικά μόνο από τα έργα με τα οποία έχουν ασχοληθεί πρόσφατα οι σχεδιαστές μας. Το πάθος μας πραγματικά δεν γνωρίζει σύνορα, οπότε πού θα μας πάει στο μέλλον; Μπορείτε να μάθετε εδώ ακριβώς.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ JAGUAR ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΣΕΟΥΛ

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ JAGUAR ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΣΕΟΥΛ

Για να σηματοδοτήσει την παρουσίαση της νέας XJ, η Jaguar άνοιξε το «Rare Design Studio» στη Σεούλ. Ως μέρος της ιδιαιτέρως δημοφιλούς σχεδιαστικής εκδήλωσης, που αντιπροσώπευε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της μάρκας, ο Διευθυντής σχεδιασμού Ian Callum διεύθυνε το απολύτως πρώτο «Μάθημα Master Σχεδιασμού της Jaguar» για σπουδαστές και επίδοξους σχεδιαστές αυτοκινήτων.
ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΣΩ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ IED TURIN

ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΣΩ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ IED TURIN

Το 2016, η Jaguar ένωσε τις δυνάμεις της με το Istituto Europeo di Design (IED) στο Turin, στην Ιταλία, για να προσφέρει την απολύτως πρώτη εκπαιδευτική σειρά Master στον σχεδιασμό εσωτερικού αυτοκινήτων και στην εμπειρία του χρήστη. Η νέα εκπαιδευτική σειρά ακολουθεί την ασυνήθιστη άποψη που θέλει την έμφαση στον χρήστη και το εσωτερικό ως αφετηρία της αντί για το εξωτερικό μέρος.
ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ WALLPAPER* ΚΑΙ Η JAGUAR TIMOYN ΤΟΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ WALLPAPER* ΚΑΙ Η JAGUAR TIMOYN ΤΟΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Η αφοσίωση της Jaguar στον εξαιρετικό σχεδιασμό ενέπνευσε μια έκθεση σε συνεργασία με τους λάτρες του σχεδιασμού, το περιοδικό Wallpaper*. Η έκθεση, Handmade (Χειροποίητο), έλαβε χώρα στην καρδιά του Λονδίνου και παρουσίασε τα καλύτερα έργα του σύγχρονου διεθνούς σχεδιασμού. Η Jaguar συνεργάστηκε με σχεδιαστές, εμπνέοντας αρκετές εκπληκτικές εργασίες.
Η BREMONT ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ E‑TYPE ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Η BREMONT ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ E‑TYPE ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Η E‑type Lightweight είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα και όμορφα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ. Σε συνεργασία με τους βραβευμένους Βρετανούς ωρολογοποιούς Bremont, η Jaguar συνέβαλε στη δημιουργία ενός αποκλειστικού ρολογιού που αντικατοπτρίζει τις καθαρές γραμμές και τα αρχικά μέτρα της E‑type. Ακόμα και το λουράκι είναι κατασκευασμένο με δέρμα από το εσωτερικό της E‑type.
ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝ OLIVER SWEENEY

ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝ OLIVER SWEENEY

Η Jaguar F‑TYPE αποτέλεσε τη σχεδιαστική έμπνευση για συνεργασία μεταξύ της Jaguar και της ηγετικής υποδηματοποιίας, Oliver Sweeney. Χρησιμοποιώντας υλικά της F‑TYPE, όπως ανθρακονήματα και δέρμα nubuck και σχεδιαστικά υπονοούμενα απευθείας από το σπορ αυτοκίνητο, η Oliver Sweeney και η Jaguar δημιούργησαν τα κορυφαία υποδήματα οδήγησης.