ΣΕΙΡΑ JAGUAR ΑΠΟ ΤΟΝ OLIVER SWEENEY

Μια ηγετική φίρμα Βρετανικών αυτοκινήτων και μια ηγετική φίρμα Βρετανικών υποδημάτων συνεργάζονται για να δημιουργήσουν - τι άλλο; - μια αποκλειστική σειρά υποδημάτων οδήγησης υψηλής ταχύτητας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Τα υποδήματα αντλούν έμπνευση από την εκπληκτική Jaguar F‑TYPE, που έχει κερδίσει το έγκυρο βραβείο World Car Design Of The Year. Ο αρχι-υποδηματοποιός της Oliver Sweeney, Tim Cooper, συνεργάστηκε με τον διευθυντή εξελιγμένου σχεδιασμού, Julian Thomson, για την παραγωγή μιας σειράς εμπνευσμένης έντονα από τα υλικά και τα φινιρίσματα της F‑TYPE.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥ

Τα υποδήματα «Jaguar από την Oliver Sweeney» διατίθενται σε συνδυασμό δερμάτων με μοτίβο ανθρακονημάτων και επάλληλες στρώσεις δερμάτων nubuck σε κόκκινο, μπλε του ναυτικού και μαύρο – χρώματα που έχουν βασιστεί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τα σχέδια βασίζονται στην τεχνολογία ανατομικών καλαποδιών που μιμούνται τις φυσικές καμπύλες του ποδιού και παρέχουν πραγματική σύνδεση μεταξύ του οδηγού, του αυτοκινήτου και του δρόμου – κάτι για το οποίο στην Jaguar επιμένουμε να υπάρχει και στα αυτοκίνητα μας.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για όλα τα τελευταία νέα της Jaguar
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας για υποστήριξη πελάτη Jaguar ή γενικές ερωτήσεις
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive μέσω του αντιπροσώπου της περιοχής σας
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο στην περιοχή σας