NEA JAGUAR F‑PACE SVR

Σας παρουσιάζουμε το απόλυτο SUV επιδόσεων, με υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα και κορυφαία ευελιξία.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΚΥΚΛΟ g/km
Από 260

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΚΥΚΛΟ l/100km
Από 11,4

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Χρησιμοποιήστε το διαμορφωτή για να σχεδιάσετε την ιδανική για εσάς F-PACE.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Δείτε και κατεβάστε τα πιο πρόσφατα φυλλάδια της Jaguar
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟ
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις της Jaguar.
SPECIAL VEHICLE OPERATIONS
Πολυτέλεια, επιδόσεις και ικανότητες αλλάζουν επίπεδο
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ 'ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ' ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Ανεβάζοντας τον πήχη των επιδόσεων, της ευελιξίας και του δυναμισμού ψηλότερα από ποτέ, η F-PACE SVR είναι η κορωνίδα στην οικογένεια του βραβευμένου μοντέλου μας.

F-PACE SVR ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
<b>ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ</b>

5,0 litre


Στην καρδιά της F‑PACE SVR βρίσκεται ο ισχυρός υπερτροφοδοτούενος V8 κινητήρας 5,0 λίτρων της Jaguar.
<b>ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ</b>

550 PS (405kW)


Η ισχύς των 550 ίππων (405kW) υπόσχεται μία συναρπαστική εμπειρία κάθε φορά που παίρνετε στα χέρια σας το τιμόνι.
<b>ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ</b>

700 Nm (516lb-ft)


Η F‑PACE SVR αποδίδει αυξημένη ροπή που φτάνει τα 700 Nm.
<b>0-100KM/H</b>

4,0 δευτερόλεπτα


Χάρη σε μία υπερσύγχρονη τεχνολογία – που περιλαμβάνει λειτουργία Dynamic Launch – η F‑PACE SVR επιταχύνει από 0 στα 100km/h σε 4,0 δευτερόλεπτα.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η σχεδίαση της F-PACE SVR περιλαμβάνει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, αεραγωγούς στο καπό και τα πλαϊνά φτερά και πίσω αεροτομή - όλα λειτουργούν ενορχηστρωμένα ώστε να αυξάνεται η αεροδυναμική πίεση και να μειώνεται η αντίσταση. Το αποτέλεσμα: καλύτερες επιδόσεις, βελτιωμένη οδική συμπεριφορά.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Η δυναμική εμφάνιση της F-PACE SVR συμπληρώνεται από την ευελιξία της καμπίνας. Ξεχωρίζουν τα εμπρός και πίσω καθίσματα Performance από δέρμα ημι-ανιλίνης, το νέο τιμόνι και το διαισθητικό σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, Pivi Pro*. Η SUV πρακτικότητα συναντά το σπορ στυλ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΕΡΑ
Ο νέος εμπρός προφυλακτήρας αναδεικνύει την επιβλητική, σπορ σχεδίαση, ενώ μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα συνεισφέρουν στην ψύξη του υπερτροφοδοτούμενου V8 κινητήρα. Μία γυαλιστερή μαύρη μάσκα (Gloss Black) με μοναδικό πλαίσιο σε Satin Grey και το λογότυπο SVR ολοκληρώνουν την εμφάνιση.
ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ PERFORMANCE
Η εμπειρία με την F-PACE SVR ξεκινά από τη στιγμή που παίρνετε θέση στα καθίσματα Performance από μαλακό δέρμα Windsor και ύφασμα σουέτ, ή δέρμα ημι-ανιλίνης. Θα θερμαινόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα φέρουν λογότυπο SVR και μοναδικό διάτρητο (περφορέ) μοτίβο.
ΤΙΜΟΝΙ
Το δερμάτινο τιμόνι SVR με υποδοχές για τους αντίχειρες ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα, διακοσμημένο με μοναδική ραφή σε Flame Red και Light Lunar, και λογότυπο SVR. Στη Διαδραστική Οθόνη Οδηγού 12,3" του Pivi Pro, ο χρήστης μπορεί να βλέπει όλες τις σημαντικές πληροφορίες με μια ματιά.
SV PREMIUM PALETTE

Για να αναδείξετε την προσωπικότητα και την εμφάνιση της Jaguar σας, επιλέξτε χρωματισμούς Ultra Gloss, Satin Matte ή Special Effect από την Παλέτα Υψηλού Επιπέδου SV (Premium Παλέτα SV)

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Atacama Orange
British Racing Green
Velocity Blue
Petrolix Blue
Amethyst Grey-Purple
Flux Silver
Ionian Silver
Sorrento Yellow
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Χρησιμοποιήστε το διαμορφωτή για να εξερευνήσετε τις χρωματικές επιλογές μας και δημιουργήστε την ιδανική για εσάς F‑PACE SVR.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Χρησιμοποιήστε το διαμορφωτή για να σχεδιάσετε την ιδανική για εσάς Jaguar F‑PACE.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Δείτε και κατεβάστε τα τελευταία φυλλάδια της Jaguar.
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟ
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις της Jaguar.
SPECIAL VEHICLE OPERATIONS
Πολυτέλεια, επιδόσεις και ικανότητες αλλάζουν επίπεδο

Οι τιμές έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με το πρότυπο NEDC2 και τη νομοθεσία της Ε.Ε., στο πλαίσιο των επίσημων εργοστασιακών δοκιμών WLTP. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωσης καυσίμου διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο των ζαντών και τον πρόσθετο, προαιρετικό εξοπλισμό. Οι τιμές NEDC2 υπολογίζονται μέσω πιστοποιημένης μεθόδου βάσει τιμών WLTP ισοδύναμων με τα αποτελέσματα των παλαιότερων δοκιμών NEDC. Στη συνέχεια υπολογίζονται οι ανάλογοι φόροι.

Δείτε τα στοιχεία WLTP
Το WLTP αποτελεί το νέο, επίσημο κύκλο δοκιμών της Ε.Ε. για τον υπολογισμό τυποποιημένης κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 για επιβατικά αυτοκίνητα. Μετρά την κατανάλωση καυσίμου και ενέργειας, την αυτονομία και τις εκπομπές ρύπων. Είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν πιο ρεαλιστικά στοιχεία υπό πραγματικές οδηγικές συνθήκες. Για τις δοκιμές χρησιμοποιούνται οχήματα με προαιρετικό εξοπλισμό, μία πολύ πιο απαιτητική διαδικασία και διάφορα οδηγικά προφίλ.

*Η υπηρεσία Connected Navigation απαιτεί ανανέωση συνδρομής αφού παρέλθει το αρχικό διάστημα που θα προτείνει ο Έμπορος της Land Rover.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας), ή να απαιτούν πρόσθετο εξοπλισμό. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Οι διάφορες λειτουργίες του οχήματος (In-car features) πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνον υπό ασφαλείς συνθήκες. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν πλήρη έλεγχο του οχήματος σε όλες τις περιπτώσεις.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από τη χώρα – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Land Rover για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και τους όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκειται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού.