F‑TYPE SVR CONVERTIBLE

Με έναν ενισχυμένο κινητήρα 575 PS, η F‑TYPE SVR έχει σχεδιαστεί για απόλυτη ισχύ, αναζωογόνηση και την αναμφισβήτητη τελική ταχύτητα των 314 km/h.
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ 575 PS ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΑΠΟ 0-100 km/h σε 3,7 δευτερόλεπτα ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 314 km/h

Το Τμήμα ειδικών αυτοκινήτων (Special Vehicle Operations - SVO) δημιουργεί αυτοκίνητα που είναι η απόλυτη έκφραση της Jaguar: εντυπωσιακές επιδόσεις, εξαιρετική πολυτέλεια και προηγμένη τεχνολογία. Η πιο πρόσφατη δημιουργία που βγήκε από το υπερσύγχρονο τεχνικό κέντρου του τμήματος SVO είναι η F‑TYPE SVR: η πιο ισχυρή F‑TYPE όλων των εποχών.
 
Ο διπλός στροβιλοσυμπιεστής του κινητήρα V8 5,0 λίτρων εξαλείφει τα φαινόμενα υστέρησης και τινάγματος ώστε να υπάρχει απόδοση με καλή απόκριση σε ολόκληρο το εύρος στροφών του κινητήρα. Κρατηθείτε καλά – θα σας πάει από τα 0‑100 km/h σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα και θα συνεχίσει έως την τελική ταχύτητα των 322 km/h*.

*Όταν γίνεται αντικατάσταση της αεροδυναμικής πτέρυγας από ανθρακονήματα της F‑TYPE SVR με το κινούμενο πίσω σπόιλερ του βασικού μοντέλου F‑TYPE, η ανώτερη ταχύτητα της F‑TYPE SVR Coupé περιορίζεται στα 300 km/h.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ

ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ

Ανακαλύψτε την απόλυτη F‑TYPE. Η F‑TYPE SVR είναι ελαφρύτερη και ταχύτερη — με αναδιαμορφωμένη αεροδυναμική που ενισχύει την πρόσφυση και τεχνολογία κίνησης σε όλους τους τροχούς της Jaguar που εξασφαλίζει μέγιστη πρόσφυση σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Κάθε σπιθαμή έχει βελτιστοποιηθεί για επιδόσεις που ανεβάζουν τους παλμούς της καρδιάς και που χαρακτηρίζουν την απόλυτη Jaguar

Τα οχήματα που εμφανίζονται στα βίντεο ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Παρακαλούμε απευθυνθείτε στον τοπικό σας αντιπρόσωπο Jaguar για τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές.
ΣΤΙΛ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΣΤΙΛ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τα καπιτονέ καθίσματα Performance προσφέρουν άνεση, στήριξη έχουν πολύ σύγχρονο φινίρισμα που δημιουργούν αίσθηση συνολικής πολυτέλειας.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ LIGHTWEIGHT

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ LIGHTWEIGHT

Το βάρος είναι ο εχθρός των επιδόσεων. Έτσι, σχεδιάσαμε την F‑TYPE SVR όσο πιο αδύνατη γίνεται. Κάθε γραμμάριο εξυπηρετεί κάποιο σκοπό. Το ελαφρύ σύστημα εξάτμισης από τιτάνιο και Inconel® εξοικονομεί 16 κιλά, ενώ οι εντυπωσιακές σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου προσφέρουν συνολική εξοικονόμηση βάρους 13,8 κιλών. Κάθε ανασχεδιασμένη άρθρωση της πίσω ανάρτησης εξοικονομεί 0,6 κιλά, σε σύγκριση με τις συμβατικές αρθρώσεις, και τα προαιρετικά φρένα από ίνες άνθρακα και κεραμικό 398 mm εμπρός και 380 mm πίσω περιορίζουν το βάρος κατά 21 κιλά, σε σύγκριση με τα μη κεραμικά εναλλακτικά. Κάθε χιλιοστόγραμμο που εξοικονομείται δίνει στην F‑TYPE SVR πιο γρήγορη επιτάχυνση, πιο ευέλικτη συμπεριφορά και πιο έντονο φρενάρισμα – για μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία.
ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η αεροδυναμική πτέρυγα της F‑TYPE SVR είναι απαραίτητη για τις βελτιωμένες επιδόσεις της, προσφέροντας και μικρότερη οπισθέλκουσα και υψηλότερα επίπεδα κάθετης δύναμης. Το φτερό είναι πλατύτερο και πιο ανυψωμένο, κάτι που του επιτρέπει να δρα σε ολόκληρο το πλάτος του αυτοκινήτου. Όταν αναπτυχθεί, επιτυγχάνει μείωση συντελεστή οπισθέλκουσας αντίστασης της τάξης του 2,5% και μείωση του συντελεστή δυναμικής άνωσης της τάξης του 15%. Άλλες αεροδυναμικές βελτιώσεις διοχετεύουν τη ροή του αέρα στο χώρο του κινητήρα για βέλτιστη ψύξη και ισορροπημένη κάθετη δύναμη. Η λεία επιφάνεια κάτω από το δάπεδο και ο πίσω διαχύτης μειώνουν την οπισθέλκουσα, διαχειρίζονται τη ροή του αέρα και βελτιώνουν τη σταθερότητα.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

O κινητήρας V8 5,0 λίτρων της F‑TYPE SVR είναι το αποκορύφωμα της ισχύος, με νέα βαθμονόμηση ώστε να παρέχει την εκπληκτική ιπποδύναμη 575PS και 700 Nm ροπής. Το σύστημα Κίνησης σε όλους τους τροχούς συνεργάζεται με το ενεργό ηλεκτρονικό διαφορικό (Electronic Active Differential) για την αύξηση της πρόσφυσης και της ευστάθειας, δίνοντας πλήρως τα ηνία στις επιβλητικές επιδόσεις της F‑TYPE SVR.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ F‑TYPE SVR CONVERTIBLE

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 5.0 ΛΙΤΡΩΝ V8 575 PS

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 5.0 ΛΙΤΡΩΝ V8 575 PS

Αυτός ο εκ νέου βαθμονομημένος κινητήρας V8 5,0 λίτρων και ισχύος 575 PS κάνει την F‑TYPE SVR το πιο ισχυρό αυτοκίνητο Jaguar παραγωγής που έχει απελευθερωθεί ποτέ. Σας πάει από τα 0‑100 km/h σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα και συνεχίζει μέχρι την τελική ταχύτητα των 314 km/h (195 mph)
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Πολυάριθμες αεροδυναμικές βελτιώσεις, όπως εμπρόσθιος διαχωριστής ακριβείας και φαρδύτερη αεροτομή, δίνουν στην F‑TYPE SVR υψηλότερα επίπεδα κάθετης δύναμης με μικρότερη οπισθέλκουσα. Ως αποτέλεσμα, η F‑TYPE SVR περνά μέσα από τον αέρα σκίζοντάς τον, επιτυγχάνοντας γρήγορη επιτάχυνση και αβίαστη κίνηση.
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΖΑΝΤΕΣ

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΖΑΝΤΕΣ

Η F‑TYPE SVR είναι εξοπλισμένη με αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 20” σε φινίρισμα Satin Grey. Αυτές οι ζάντες με διαιρούμενες ακτίνες χρησιμοποιούν μοναδικά ελαστικά Pirelli P ZERO™ που είναι κατά 10 χιλιοστά πλατύτερα από τα κανονικά ελαστικά της F‑TYPE, για βελτιωμένη οδική συμπεριφορά και πρόσφυση.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Το εσωτερικό της F‑TYPE SVR αποτελεί επίδειξη της προσοχής που δίνει στη λεπτομέρεια το τμήμα ειδικών αυτοκινήτων. Αποκλειστικά υλικά υπάρχουν όπου και αν κοιτάξετε, από τις ραφές με διακριτική αντίθεση έως τα εξαιρετικά μοντέρνα φινιρίσματα που δημιουργούν μια αίσθηση συνολικής πολυτέλειας.

ΤΥΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘEΣΙΜΑ ΣΕ OΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤEΛΑ F‑TYPE

NAVIGATION PRO

NAVIGATION PRO

Οι οδηγίες πλοήγησης διευκολύνουν να ακολουθήσετε μια διαδρομή, χάρη στην φωνητική καθοδήγηση σε κάθε στροφή και την απεικόνιση των διασταυρώσεων. Η μέθοδος εντοπισμού «τυφλής πλοήγησης» μπορεί να βρει με ακρίβεια τη θέση του αυτοκινήτου σας ακόμη και όταν δεν είναι δυνατή η λήψη σήματος GPS – ιδανικό για τα κέντρα των πόλεων ή για την οδήγηση μέσα σε σήραγγες.
EPAS

EPAS

Η τεχνολογία ηλεκτρικά υποβοηθούμενου συστήματος διεύθυνσης (Electric Power Assisted Steering - EPAS) προσφέρει εξαιρετική αίσθηση, έλεγχο και ενεργοποιείται κατ’ απαίτηση – εξοικονομώντας ενέργεια για εκεί που πραγματικά τη χρειάζεστε, καθώς και καύσιμα. Η εξελιγμένη διαχείριση με υπολογιστή προσαρμόζει κατάλληλα την υποβοήθηση του τιμονιού – αυξάνοντάς την για ελιγμούς σε χαμηλές ταχύτητες και βελτιώνοντας την αίσθηση σε υψηλότερες ταχύτητες.
TOUCH PRO

TOUCH PRO

Μέρος του βασικού εξοπλισμού κάθε F‑TYPE, το υλικό και το λογισμικό επόμενης γενιάς του Touch Pro ανεβάζει τη συνδεσιμότητα και η ψυχαγωγία της F‑TYPE στο ύψιστο επίπεδο. Με απίστευτη ταχύτητα απόκρισης, με ιδιαίτερα αυτονόητο περιβάλλον χρήστη και ευκρινή γραφικά, κάνει κάθε διαδρομή ευκολότερη και απολαυστικότερη.
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ MERIDIAN

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ MERIDIAN

Σχεδιασμένο με τους Βρετανούς ειδικούς του ήχου MeridianTM, το ηχοσύστημα 380 W της F‑TYPE ανασταίνει τη μουσική σας. Με 10 ηχεία που περιλαμβάνουν 2 subwoofer, αυτό το σύστημα προσαρμόζει τον ήχο σας στη μοναδική ακουστική του εσωτερικού της F‑TYPE με χρήση ψηφιακής επεξεργασίας σήματος (DSP) και προηγμένους αλγόριθμους Διόρθωσης καμπίνας.
TORQUE VECTORING

TORQUE VECTORING

Το σύστημα Torque Vectoring της F‑TYPE μεγιστοποιεί τις δυνατότητες ακόμη και στις πιο κλειστές στροφές. Η τεχνολογία Torque Vectoring παρέχει ελεγχόμενη, ανεξάρτητη πέδηση μεμονωμένα σε μπροστινούς και πίσω τροχούς που βρίσκονται στο εσωτερικό της στροφής ενισχύοντας τις δυνάμεις στροφής που ενεργούν στο αυτοκίνητο.

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ TEST DRIVE ΜΙΑΣ JAGUAR

Ζήστε τις επιδόσεις, την πολυτέλεια και την αναζωογόνηση ενός test drive της Jaguar σε επίσημο εμπορικό αντιπρόσωπο της Jaguar.