ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ JAGUAR

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ JAGUAR

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Μια ιστορία επιτυχίας που δημιουργήθηκε στη Βρετανία
Ορισμένες μάρκες απλά συλλαμβάνουν τη φαντασία. Με μια μονάχα αναφορά του ονόματός τους, οι άνθρωποι ενθουσιάζονται κι εμπνέονται από τις διαχρονικές επιτυχίες του παρελθόντος και του παρόντος, αλλά και τις υποσχέσεις για το μέλλον. Η Jaguar είναι μια τέτοια «μπράντα».

Απόλυτα βρετανική, δημιουργήθηκε από μερικά από τα καλύτερα μυαλά στο σχεδιασμό και τη μηχανική, της εποχής. Σήμερα έχουμε μια μακρά ιστορία κατασκευής μοντέλων υψηλών επιδόσεων με εξαιρετικό σχεδιασμό και μια μοναδική αίσθηση κατά την οδήγηση, άμεσα αναγνωρίσιμα αυτοκίνητα που θέτουν τον παλμό σε αγωνιστικά επίπεδα.

Όπως πάντα, είμαστε αποφασισμένοι στο να δοκιμάζουμε τα όρια του τι είναι δυνατόν: δεν είναι περίεργο που είμαστε ο μεγαλύτερος επενδυτής στους τομείς R&D και μηχανικής στο Ηνωμένο Βασίλειο, στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό

Ως ο μεγαλύτερος εργοδότης στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουμε μια ομάδα παγκοσμίου κλάσης περίπου 24.000 ανθρώπων που εργάζονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σχεδιασμού και μηχανικής, αλλά και στα εργοστάσια παραγωγής μας στα Midlands. Όλοι μαζί βοηθούν στη δημιουργία της λεπτής ισορροπίας που απαιτείται μεταξύ των επιδόσεων, της τεχνολογίας, της οικονομίας και της βιωσιμότητα που έχει δώσει νέα πνοή στο εμπορικό μας σήμα.

Έχουμε δημιουργήσει πάνω από 8.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με άλλες 1000 να ακολουθούν. Το 2012 απασχολήσαμε πάνω από 300 αποφοίτους και διπλασιάσαμε την πρόσληψη μαθητευομένων κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών. Το αποτέλεσμα; Μια αναζωογονημένη μάρκα και μια ομάδα που θέτει τις βάσεις για το μέλλον της επιχείρησής μας και της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Που κυματίζει τη σημαία σε όλο τον κόσμο
Τα πιστά αλλά και με συνεχώς αυξανόμενο κοινό ιδιοκτητών εντός Ηνωμένου Βασιλείου ιδιοκτητών, αυτοκίνητα μας, γίνονται περιζήτητα σε όλο τον κόσμο. Ως μέρος της οικογένειας Tata Motors από το 2008, έχουμε μια πραγματικά παγκόσμια προοπτική. Πάνω από το 80% των οχημάτων μας κατασκευάζονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Castle Bromwich και εξάγονται σε 101 αγορές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Κίνας, των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Αυτό φέρνει το εντυπωσιακό ποσό των 8.000.000.000 λιρών Αγγλίας για τη στήριξη του εμπορικού ισοζυγίου του Ηνωμένου Βασιλείου και την ανάκαμψη των εξαγωγών.

«Η καινοτομία στο σχεδιασμό, τη μηχανική και την τεχνολογία, αποτελούν τον πυρήνα της επιχείρησής μας. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε νέα προϊόντα, να αναπτύσσουμε νέες τεχνολογίες και να ενισχύουμε τις δεξιότητες των εργαζομένων μας».

Ο δρ. Ralf Speth - Διευθύνων Σύμβουλος της Jaguar Land Rover