ΓΙΑΤΙ JAGUAR?

Όταν επιλέγετε αυτοκίνητο από τη Jaguar, εσείς και η επιχείρησή σας θα επωφεληθείτε από την απόλυτη σιγουριά, την ευκολία και την υποδειγματική εξυπηρέτηση.

γιατι Jaguar?

Αν είστε πελάτης Fleet και θέλετε να προμηθευτείτε αυτοκίνητα σε περισσότερες από μία αγορές, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια Διεθνή Σύμβαση Πωλήσεων της Jaguar Land Rover. Οι ανάγκες του στόλου σας θα εξυπηρετηθούν από ένα στέλεχος εξυπηρέτησης σημαντικών διεθνών πελατών που θα υποστηρίξει τη διασυνοριακή προμήθειά σας και θα καλύψει όλες τις απαιτήσεις σας μετά την πώληση.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΑ
Ως ο μεγαλύτερος επενδυτής του Η.Β. σε έρευνα και ανάπτυξη στον κατασκευαστικό τομέα, η Jaguar υποστηρίζει χιλιάδες μηχανικούς στην ανάπτυξη πρωτοποριακών καινοτομιών για τη βελτίωση κάθε τμήματος της επιχείρησής μας.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Η Jaguar Land Rover ονομάστηκε BITC (Business In The Community) Responsible Business of the Year το 2013, και είναι η πρώτη κατασκευαστική εταιρεία του Η.Β. που κέρδισε αυτό το βραβείο υψηλού κύρους. Αναγνωρίζει τη συνεχή επένδυσή μας για τη βελτίωση της περιβαλλοντικής απόδοσής μας και την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ευκαιριών για εργαζομένους και νέους ανθρώπους.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ
Η ασφάλεια και η προστασία είναι βασικές αρχές κατά το σχεδιασμό των οχημάτων μας και τα αυτοκίνητα της Jaguar διαθέτουν από την πιο προηγμένη ασφάλεια και προστασία που υπάρχει διαθέσιμη σήμερα.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΣΕΙΡΆ JAGUAR

Αποδοτικότητα και υψηλές επιδόσεις με στυλ και εξατομίκευση: ένα αυτοκίνητο Jaguar προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο για να εκφράσει το χαρακτήρα της επιχείρησής σας.

ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar