SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Το Secure Tracker ειδοποιεί εσάς και το κέντρο παρακολούθησης κλήσεων σε περίπτωση που ενεργοποιηθεί αυτόματη ειδοποίηση κλοπής από το αυτοκίνητό σας. Για να διαχειριστείτε αυτές τις ειδοποιήσεις, διαβάστε τις πληροφορίες.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΟΠΗΣ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΟΠΗΣ

Αν ενεργοποιηθεί αυτόματη ειδοποίηση κλοπής από το αυτοκίνητό σας, θα εμφανιστεί μπροστά σας μια οθόνη ειδοποίησης κλοπής. Μπορείτε να δείτε αυτή την ειδοποίηση και στην εφαρμογή InControl Remote App και στην ιστοσελίδα InControl. Επικοινωνήστε με το κέντρο παρακολούθησης κλήσεων, σύμφωνα με τις οδηγίες στην οθόνη προειδοποίησης. Για λόγους ασφαλείας, όλα τα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας και η εφαρμογή θα απενεργοποιηθούν.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΜΕΤΑΦΟΡΆΣ<sup>*</sup>

ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΜΕΤΑΦΟΡΆΣ*

΄Το Transport Mode (Λειτουργία μεταφοράς) σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε το όχημά σας σε τρέιλερ, σύστημα ή κοτσαδόρο χωρίς να ενεργοποιείται ειδοποίηση κλεμμένου οχήματος. Μπορεί να ενεργοποιηθεί από την εφαρμογή Remote Smartphone App ή την ιστοσελίδα InControl. Μόλις ενεργοποιηθεί, το αυτοκίνητο δεν θα αποστέλλει αυτόματες ειδοποιήσεις κλοπής για 10 ώρες αν μετακινηθεί ενώ ο κινητήρας είναι απενεργοποιημένος. Όλες οι άλλες αυτόματες ειδοποιήσεις κλοπής (αποσυνδεδεμένη μπαταρία, παραβίαση κεραίας TCU/GSM/GPS) παραμένουν ενεργές.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΣΈΡΒΙΣ<sup>*</sup>

ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΣΈΡΒΙΣ*

Το Service Mode (Λειτουργία σέρβις) πρέπει να ενεργοποιείται κατά τη μεταφορά του οχήματός σας για σέρβις ώστε να προλαμβάνεται η ενεργοποίηση της ειδοποίησης κλεμμένου οχήματος. Η λειτουργία σέρβις μπορεί να ενεργοποιηθεί από την εφαρμογή Remote Smartphone App ή την ιστοσελίδα InControl. Μόλις ενεργοποιηθεί, το όχημα δεν θα αποστέλλει αυτόματες ειδοποιήσεις κλοπής για 10 ώρες.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ JAGUAR INCONTROL

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ INCONTROL

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ INCONTROL

Εγγραφείτε για λογαριασμό Jaguar InControl έτσι ώστε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας και να διαχειριστείτε τα χαρακτηριστικά InControl.
ΛΑΒΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ INCONTROL

ΛΑΒΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ INCONTROL

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε ή να σας ενημερώσουμε για τα χαρακτηριστικά InControl.
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Αποκτήστε πρόσβαση στους όρους και τις προϋποθέσεις του Jaguar InControl και τα έγγραφα της πολιτικής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την ιστοσελίδα της Jaguar για τη χώρα σας.