Εγκατάσταση κάρτας SIM

Εγκατάσταση κάρτας SIM

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM

Για να ενεργοποιήσετε τη συνδεσιμότητα στο αυτοκίνητο, εγκαταστήστε μια SIM με κατάλληλο συμβόλαιο «data-only». Μπορεί να χρειαστεί να το ζητήσετε από τον πάροχο δικτύου κινητής τηλεφωνίας σας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ JAGUAR INCONTROL

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

Το Wi-Fi Hotspot παρέχει 3G Wi-Fi hotspot στο αυτοκίνητό σας που δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες σας να συνδέσει έως 8 συσκευές στο διαδίκτυο.
ΛΑΒΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ INCONTROL

ΛΑΒΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ INCONTROL

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε ή να σας ενημερώσουμε για τα χαρακτηριστικά InControl.
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή και τα χαρακτηριστικά InControl.

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.