ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ JAGUAR INCONTROL

ΌΛΑ ΌΣΑ ΧΡΕΙΆΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΎΣΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ JAGUAR INCONTROL.
ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ JAGUAR INCONTROL

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το InControl είναι η τεχνολογική καρδιά της εμπειρίας καμπίνας της Jaguar που παρέχει ακριβή έλεγχο περιβάλλοντος, πλοήγηση, ψυχαγωγία και ασφάλεια, καθώς και απαράμιλλη συνδεσιμότητα με τον κόσμο. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά InControl που έχετε αγοράσει, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να ενεργοποιήσετε τις επιλεγμένες υπηρεσίες InControl.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ INCONTROL

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ PROTECT*

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ PROTECT*

Για να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες Protect, πρέπει να ακολουθήσετε 3 απλά βήματα για να δημιουργήσετε τον online λογαριασμό σας, να καταχωρίσετε το αυτοκίνητό σας και να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες InControl που έχετε αγοράσει.

*Σε μερικά μοντέλα, το Protect περιλαμβάνεται στο Remote.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM

Για να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας InControl, όπως και το Wi-Fi Hotspot και το Pro Services, πρέπει να εγκαταστήσετε μια κάρτα SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων.
ΡΥΘΜΙΣΗ PRO SERVICES

ΡΥΘΜΙΣΗ PRO SERVICES

Η εφαρμογή Pro Services παρουσιάζει έναν αριθμό βελτιωμένων ικανοτήτων για Touch Pro.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ INCONTROL APPS

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ INCONTROL APPS

Η εφαρμογή InControl Apps είναι διαθέσιμες για λήψη μέσω του Apple App Store ή του Google Play για τα περισσότερα smartphones Android και Apple iOS. Εγκαταστήστε την εφαρμογή InControl Apps για να βρείτε συμβατές εφαρμογές για τη συσκευή σας.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ INCONTROL

SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Το σύστημα InControl Secure χρησιμοποιεί την τεχνολογία εντοπισμού για να σας προειδοποιήσει σε μια απόπειρα κλοπής και να σηματοδοτήσει τη θέση του αυτοκινήτου σας στις αρμόδιες αρχές για την έγκαιρη ανάκτησή του.
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ JAGUAR BLUETOOTH<sup>®</sup>

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ JAGUAR BLUETOOTH®

Μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνδεσιμότητα Bluetooth® με τις συσκευές σας και εξερευνήστε τα χαρακτηριστικά που μπορούν να σας κρατήσουν συνδεδεμένους ενώ οδηγείτε.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ JAGUAR INCONTROL

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ INCONTROL

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ INCONTROL

Εγγραφείτε για λογαριασμό Jaguar InControl έτσι ώστε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας και να διαχειριστείτε τα χαρακτηριστικά InControl.
ΛΑΒΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ INCONTROL

ΛΑΒΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ INCONTROL

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε ή να σας ενημερώσουμε για τα χαρακτηριστικά InControl.
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Αποκτήστε πρόσβαση στους όρους και τις προϋποθέσεις του Jaguar InControl και τα έγγραφα της πολιτικής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την ιστοσελίδα της Jaguar για τη χώρα σας.

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.