ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ JAGUAR
ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΝΕΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ

Εξασφαλίζοντας ότι η δική σας E‑type θα παραμείνει πιστή στην καταγωγή της ως Jaguar, διατίθεται πλέον ένα πλήρες σετ 30 ανταλλακτικών φανοποιίας για αυτό το εμβληματικό κλασικό αυτοκίνητο. Επειδή αναδημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής 3D CAD, κάθε ανταλλακτικό είναι ακριβής αναπαραγωγή από την αυθεντική Series 1 E‑type.

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ

Δεν έχει υπάρξει ποτέ άλλο αυτοκίνητο όπως η Jaguar E‑type - και υπάρχει καλός λόγος. Η πραγματική αυθεντικότητα έρχεται χωρίς συμβιβασμούς. Θέτει τα πρότυπα που ακολουθούν οι άλλοι. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί ιδιοκτήτες E‑type εμπιστεύονται το τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών Jaguar Heritage για να διατηρούν την αυθεντικότητα ενός από τα πια γνήσια αυτοκίνητα που κόσμησαν ποτέ τους δρόμους.

RETOOLED — REENGINEERED — REPRODUCED

Για την πλήρη και πιστή αναπαραγωγή της εμβληματικής E‑type, οι επιδέξιοι τεχνικοί και μηχανικοί μας χρησιμοποίησαν σύγχρονη τεχνολογία σάρωσης για να χαρτογραφήσουν ψηφιακά κάθε ίντσα από την αυθεντική Series 1 E‑type σε 3D. Αυτές οι σαρώσεις υψηλής ακρίβειας μεταφέρθηκαν κατόπιν σε εικόνες CAD ώστε να δημιουργηθεί ένα πλήρες, εικονικό μοντέλο του αυτοκινήτου για τέλεια ευθυγράμμιση των τμημάτων φανοποιίας. Και, σε αντίθεση με τα μη γνήσια ανταλλακτικά φανοποιίας, τα δικά μας τμήματα φανοποιίας είναι βαμμένα με ηλεκτροστατική επίστρωση που παρέχει αντιδιαβρωτική προστασία.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ E‑TYPE ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ

Η πιο σύγχρονη μηχανική για την κλασική Jaguar.

ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ HERITAGE
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για όλα τα τελευταία νέα της Jaguar
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας για υποστήριξη πελάτη Jaguar ή γενικές ερωτήσεις
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive μέσω του αντιπροσώπου της περιοχής σας
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο στην περιοχή σας