ΕΜΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ JAGUAR, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ

Το Εμπίστευμα κληρονομιάς της Jaguar διατηρεί την πλούσια παράδοση της Jaguar Cars Ltd. Παράλληλα με τη συντήρηση της ανεκτίμητης συλλογής ιστορικών αυτοκινήτων της Jaguar, το Εμπίστευμα είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση του εκτεταμένου αρχείου επιχειρηματικών εγγράφων, τεχνουργημάτων και αρχείων παραγωγής της Jaguar για μερικά από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ.

Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΙΝΕΙ

Ιδρυμένο για το έθνος το 1983, το Εμπίστευμα Jaguar Daimler είναι ένα καταχωρημένο εκπαιδευτικό φιλανθρωπικό ίδρυμα. Σκοπός του είναι η διατήρηση της πλούσιας κληρονομιάς της Jaguar Cars Limited και όλων των εμπορικών σημάτων που προηγήθηκαν όπως οι Swallow, SS, Daimler και Lanchester. Κύριο στόχος του Εμπιστεύματος είναι η συλλογή και διατήρηση αυτοκινήτων και τεχνουργημάτων, και παλαιών και σύγχρονων, που σχετίζονται με και αντανακλούν την ιστορία, τη βιομηχανική ανάπτυξη και την κοινωνική επίδραση της Jaguar και των σχετικών εταιρειών.

ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑΣ ΘΡΥΛΟΥΣ

Το Εμπίστευμα διατηρεί μια συλλογή αποτελούμενη από περισσότερα από 140 ιστορικά αυτοκίνητα, πολλά εκ των οποίων εκτίθενται σε εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη, με μόνιμες εκθέσεις στο Coventry Transport Museum και στο British Motor Museum στο Gaydon, αμφότερα στο Ηνωμένο Βασίλειο.