ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

Από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις δοκιμών έως τους ελέγχους ιστορικότητας, προχωράμε περισσότερο από τον καθένα για να φροντίσουμε τη δική σας Jaguar. Επανδρωμένη με εξειδικευμένους μηχανικούς και ειδικούς των ιστορικών αυτοκινήτων, η εγκατάσταση Υπηρεσιών ιδιοκτήτη στοχεύει στην παροχή εγγυημένου αυθεντικού σέρβις, υπηρεσιών υποστήριξης αποκατάστασης και πωλήσεων για όλα τα κλασικά μοντέλα της Jaguar όσο παλιά κι αν είναι.

ΣΕΡΒΙΣ

ΣΕΡΒΙΣ

Το σέρβις σε τακτικά διαστήματα είναι ουσιαστικό κομμάτι της συντήρησης ενός κλασικού αυτοκινήτου. Δημιουργήσαμε λοιπόν μοναδικές επιλογές σέρβις που αντιγράφουν τους ελέγχους που διεξαγόταν την εποχή της πρώτης κατασκευής και τις συνδυάζουν με την τεχνική μας τεχνογνωσία του σήμερα. Όλες οι εργασίες καταγράφονται στο απόλυτα δικό σας βιβλίο σέρβις του εργαστηρίου Jaguar Land Rover Classic ώστε να διευκολύνεται η διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου σας και να προστατέψετε το περιουσιακό στοιχείο σας.
ΕΛΕΓΧΟΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΛΕΓΧΟΙ ΥΓΕΙΑΣ

Την πρώτη φορά που οι πελάτες μας φέρνουν το αυτοκίνητό τους στο εργαστήριο της Jaguar Land Rover Classic, συνιστούμε έναν πλήρη έλεγχο κατάστασης που διαρκεί μια ολόκληρη ημέρα. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η ολοκληρωμένη, οπτική επιθεώρηση 121 σημείων, σας παρέχουμε μια έκθεση που αναφέρει λεπτομερώς κάθε εργασία που απαιτείται χρησιμοποιώντας ένα σύστημα ένδειξης επείγοντος με κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο χρώμα. Για τα καλοσυντηρημένα αυτοκίνητα διατίθεται και έλεγχος κατάστασης που διαρκεί μισή ημέρα.
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Όποια και αν είναι η φυσική κατάσταση του αυτοκινήτου σας, οι εξειδικευμένοι στα κλασικά αυτοκίνητα συνεργάτες μας είναι διαθέσιμοι για να το επαναφέρουν στην απολύτως αρχική προηγούμενή του δόξα. Οι υπηρεσίες αποκατάστασης που παρέχουμε διαιρούνται σε οκτώ διακριτά στάδια. Αρχική επιθεώρηση και έλεγχος εξαρτημάτων, αποσυναρμολόγηση, καθαρισμός μέσων, επιδιόρθωση κελύφους αμαξώματος και ανακαίνιση εξαρτημάτων έως και την επανασυναρμολόγηση του αυτοκινήτου. Κάθε στάδιο εκτελείται με επιμέλεια από τος ειδικευμένους τεχνικούς μας ώστε η συνολική αυθεντικότητα του αυτοκινήτου σας να είναι εγγυημένη.
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ

Τα ίδια χέρια που δημιούργησαν τους αυθεντικούς κινητήρες V12 της Jaguar είναι μεταξύ αυτών που μας βοηθούν να ανακατασκευάσουμε τους κινητήρες σήμερα. Αυτή η αιώνια ειδίκευση συνδυάζει τις αυθεντικές τεχνικές με τις σύγχρονες διαδικασίες της Jaguar, δίνοντάς μας την δυνατότητα να αναζωογονήσουμε και να ανακατασκευάσουμε κινητήρες που είναι πιστοί στην κλασική κληρονομιά τους αλλά με ακρίβεια του 21ου αιώνα.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ JAGUAR

Η συντήρηση της εξαιρετική συλλογής αυτοκινήτων-ορόσημων της Jaguar και η παροχή τεκμηρίωσης σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες έρευνας για την υποστήριξη των ιδιοκτητών ιστορικών αυτοκινήτων της Jaguar.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ