ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Παρέχουμε κλασικά εξαρτήματα σε χιλιάδες ιδιοκτήτες σε όλο τον κόσμο και επιδιώκουμε να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και ποιοτικά γνήσια προϊόντα σε πελάτες που φροντίζουν για οχήματα που δεν παράγονται για διάστημα μεγαλύτερο των δέκα ετών. Όλα τα εξαρτήματα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές της Jaguar από τους αρχικούς προμηθευτές όποτε είναι δυνατόν, με αυθεντικά σχέδια της Jaguar και εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την εξασφάλιση αυθεντικότητας 100%.

Τα γνήσια ανταλλακτικά κλασικών αυτοκινήτων δεν είναι απλές αναπαραγωγές. Είναι ακριβείς αναδημιουργίες των πρωτοτύπων, κατασκευασμένα με τις μικρότερες ανοχές από τους τεχνίτες που ζουν και αναπνέουν για τα κλασσικά αυτοκίνητα της Jaguar. Είναι αυτή η σχέση με τα αυτοκίνητα και την κληρονομιά τους που φέρνει την ακρίβεια, την αυθεντικότητα και το μοναδικό πνεύμα σε κάθε εξάρτημα.

Το παρελθόν συναντά το μέλλον με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της Jaguar Classic.

Το πάθος μας για το παρελθόν δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αγκαλιάσουμε το μέλλον, να ενισχύσουμε την εμπειρία ιδιοκτησίας και οδήγησης της κλασικής σας Jaguar.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρουσιάσαμε το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Jaguar Classic, που ταιριάζει μεν στο κλασικό εσωτερικό της δικής σας Jaguar αλλά διαθέτει πλήθος χαρακτηριστικών σύγχρονης τεχνολογίας όπως ραδιόφωνο DAB, Bluetooth Connectivity™, οθόνη αφής 3,5 ιντσών, ενσωμάτωση smartphone και δορυφορική πλοήγηση. Μπορείτε να επιλέξετε μαύρο ή χρωμιωμένο φινίρισμα για να συμπληρώνει τέλεια το εσωτερικό της δικής σας Jaguar.

Περιλαμβάνονται το σήμα Golder Growler σε χρυσό 24 καρατίων, μια δημιουργία του παγκοσμίως φημισμένου μεταλλουργού Fattorini, εξαρτήματα φανοποιίας της E‑type χρησιμοποιώντας τεχνολογίας αιχμής σάρωσης 3D και τεχνολογία CAD και κλασικά αξεσουάρ και πρόσθετα όπως τα ελαστικά Pirelli P-Zero της XJ220 και λιπαντικά της Castrol.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

Επανδρωμένη με εξειδικευμένους μηχανικούς και ειδικούς των ιστορικών αυτοκινήτων, αυτή η εγκατάσταση στοχεύει στην παροχή εγγυημένου αυθεντικού σέρβις, υπηρεσιών υποστήριξης αποκατάστασης και πωλήσεων για όλα τα κλασικά μοντέλα της Jaguar όσο παλιά κι αν είναι.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για όλα τα τελευταία νέα της Jaguar
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας για υποστήριξη πελάτη Jaguar ή γενικές ερωτήσεις
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive μέσω του αντιπροσώπου της περιοχής σας
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο στην περιοχή σας