ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ JAGUAR CLASSIC
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ JAGUAR CLASSIC

Παρέχοντας γνήσια ανταλλακτικά κλασικών αυτοκινήτων Jaguar σε χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως, ο βασικός στόχος της μονάδας Ανταλλακτικών Jaguar Classic είναι να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και ποιοτικά, γνήσια προϊόντα σε πελάτες που φροντίζουν παλαιότερα αυτοκίνητα.

Όλα τα εξαρτήματα έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές της Jaguar από τους αρχικούς κατασκευαστές όπου αυτό είναι δυνατό. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιούνται αυθεντικά σχέδια και εργαλεία Jaguar, εξασφαλίζοντας ότι τα ανταλλακτικά είναι γνήσια.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ

Τα ανταλλακτικά φανοποιίας της Jaguar Classic δεν είναι απλά αντίγραφα – έχουν ξαναγεννηθεί. Με πίστη στην αυθεντικότητα και στην παράδοση της Jaguar.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΘΕΜΑ

Το τμήμα ανταλλακτικών Jaguar Classic διαθέτει σε απόθεμα ανταλλακτικά, αξεσουάρ και αναλώσιμα για τα εξής μοντέλα Jaguar και Daimler: X300 (με 6 και 12 κυλίνδρους), XJS, Series 3 XJ12, XJ6, XJ8 (X308) και XJ12 XJ40 (XJ81) και Daimler Limousine έως το 1992, με το XK8/R (X100) να προστίθεται στην γκάμα ανταλλακτικών κλασικών αυτοκινήτων το 2015.

ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Υποστηρίζοντας την εξάπλωση των αυτοκινήτων της Jaguar σε ολόκληρο τον κόσμο, το τμήμα ανταλλακτικών της Jaguar Classic παρέχει πολύγλωσσους καταλόγους εξαρτημάτων Jaguar και σύστημα ηλεκτρονικών παραγγελιών με πάνω από 22.000 κωδικούς εξαρτημάτων και διαγράμματα, αντικαταστάσεις ανταλλακτικών και πληροφορίες συμβατότητας με τα αυτοκίνητα.

Το τμήμα ανταλλακτικών της Jaguar Classic στοχεύει να παρέχει το ίδιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και τα ποιοτικά γνήσια προϊόντα που απολαμβάνει και ένας ιδιοκτήτης καινούργιας Jaguar. Χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά Jaguar απευθείας από την Jaguar, οι ιδιοκτήτες παλαιότερων αυτοκινήτων έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τα αυτοκίνητά τους σε κίνηση για πολύ μεγαλύτερο διάστημα , έχοντας εμπιστοσύνη ότι όλα τα εξαρτήματα ακριβείας λειτουργούν όσο το δυνατόν περισσότερο οικονομικά και αποτελεσματικά.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Θέλω να ενημερώνομαι
Εγγραφείτε για όλα τα τελευταία νέα της Jaguar
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας για υποστήριξη πελάτη Jaguar ή γενικές ερωτήσεις
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive μέσω του αντιπροσώπου της περιοχής σας
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο στην περιοχή σας