ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ PRO

ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ PRO

PRO SERVICES

Touch Pro, σε συνδυασμό με την Pro Services, προσφέρει έναν αριθμό ενισχυμένων ικανοτήτων που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να φτάσετε στον προορισμό σας εύκολα:


• Αποφύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση με πληροφορίες ροής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο

• Πλοηγηθείτε από τη στιγμή που θα βγείτε στον δρόμο έως ότου φτάσετε στον προορισμό σας με τη δρομολόγηση από πόρτα σε πόρτα

• Βρείτε μέρη ενδιαφέροντος γρήγορα και εύκολα με την αναζήτηση σε σύνδεση Online Search του Lonely Planet και άλλους δημοφιλείς ταξιδιωτικούς οδηγούς

• Δείτε πού πηγαίνετε με απεικόνιση σε επίπεδο δρόμου και φωτογραφική απεικόνιση από δορυφόρο

• Ενημερώστε αυτόματα τις επαφές με τον ΕΤΑ σας χρησιμοποιώντας την κοινοποίηση του εκτιμώμενου χρόνου άφιξης.

Η εφαρμογή Pro Services παρέχει τα πάντα από πληροφορίες που βασίζονται σε ροή κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο έως πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα σε συντονισμό με το smartphone σας.


ΡΟΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Η ροή κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιεί εκατομμύρια τροφοδοσίες δεδομένων για τη ροή κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να σας δώσει τις πιο ακριβείς πληροφορίες για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την προγραμματισμένη διαδρομή σας. Χάρη στην καλύτερη ενημέρωση για την κυκλοφορία, τον σχεδιασμό, την αναδρομολόγηση και την ολοκλήρωση της διαδρομής σας, είναι αποτελεσματικότερες από ποτέ.


ΔΡΟΜΟΛΌΓΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΠΌΡΤΑ

Η εφαρμογή σχεδιασμού διαδρομής σας δίνει τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε από πόρτα σε πόρτα. Ορίστε τον προορισμό σας από το smartphone σας και θα κατευθυνθείτε στο αυτοκίνητό σας, το οποίο θα αναλάβει την πλοήγηση. Μετά τη στάθμευση, το σύστημα πλοήγησης επιστρέφεται στο smartphone σας, το οποίο παρέχει οποιεσδήποτε τελικές οδηγίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή τους πεζούς έτσι ώστε να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.


ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΌΣ CLOUD

Όλες οι διαδρομές σας συγχρονίζονται αυτόματα στο σύστημα πλοήγησης του οχήματος Touch Pro, την εφαρμογή Route Planner στο smartphone σας και την ιστοσελίδα Route Planner.


ΑΝΑΖΉΤΗΣΗ ΣΕ ΣΎΝΔΕΣΗ (ONLINE)

Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή για σημεία ενδιαφέροντος. Το σύστημα αποκτά πρόσβαση σε πόρους για να δώσει πληροφορίες, εικόνες και κριτικές. Πλοηγηθείτε απευθείας προς αυτές ή μοιραστείτε τις με άλλους άμεσα από την κονσόλα.


ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΉ ΠΡΟΒΟΛΉ

Ενίοτε μπορεί να θέλετε να έχετε την άποψη της γύρω περιοχής από ψηλά. Με το Connect Pro μπορείτε να μεταβείτε σε δορυφορική προβολή με ένα απλό πάτημα.


ΑΠΕΙΚΌΝΙΣΗ ΣΕ ΕΠΊΠΕΔΟ ΔΡΌΜΟΥ

Για να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τον προορισμό σας ενώ τον προσεγγίζετε, η οθόνη μπορεί να προβάλει πανοραμική προβολή δρόμου 360° μοιρών.


ΔΡΟΜΟΛΌΓΗΣΗ ΣΕ ΣΎΝΔΕΣΗ (ONLINE)

Όταν βρίσκεστε καθ’ οδόν για έναν προορισμό, το σύστημα παρακολουθεί τις συνθήκες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο και λαμβάνει υπόψη του τυπικά μοτίβα κυκλοφορίας για αυτή την ώρα της ημέρας, κρατώντας σας στη βέλτιστη διαδρομή.


ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΕΤΑ

Κοινοποιήστε τις κινήσεις σας και τον ΕΤΑ σε φίλους και οικογένεια. Αν αργήσετε σε σχέση με τον αναμενόμενο χρόνο της διαδρομής, το Touch Pro μπορεί αυτόματα να σας κρατήσει ενημερωμένους με την αποστολή ενημερώσεων για λογαριασμό σας μέσω SMS ή e-mail.


ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ

Καθώς πλησιάζετε στον προορισμό σας, το Connect Pro μπορεί να σας δείξει πού υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης. Απλά πατήστε τον επιθυμητό χώρο στάθμευσης και το σύστημα πλοήγησης ενημερώνεται για να σας κατευθύνει προς αυτόν.


ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΤΙΜΉΣ ΚΑΥΣΊΜΩΝ

Όταν χρειάζεστε ανεφοδιασμό καυσίμων, το Connect Pro όχι μόνο βρίσκει σταθμούς ανεφοδιασμού στη διαδρομή σας, αλλά και σας δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνετε τις τιμές των καυσίμων ώστε να μπορείτε να κρατήσετε τα κόστη σας χαμηλά.

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.