WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

Το Wi-Fi Hotspot παρέχει ένα hotspot 3G ή 4G Wi-Fi στη Jaguar σας που δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες σας να συνδέσουν έως 8 συσκευές στο διαδίκτυο.*


Το Wi-Fi Hotspot εξασφαλίζει ότι παραμένετε συνδεδεμένοι. Δίνει τη δυνατότητα σε εσάς και τους επιβάτες σας να συνδεθείτε στο διαδίκτυο μέσω ενός πανίσχυρου hotspot 4G στο αυτοκίνητο. Αυτό σημαίνει ότι έως και οκτώ συσκευές μπορούν να συνδεθούν έτσι ώστε να σας κρατάνε σε επαφή με την εργασία, τη ζωή και την ψυχαγωγία ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Η αξιοπιστία της σύνδεσης του internet αυξάνεται με τη σύνδεση στο τοπικό δίκτυο 4G μέσω της πανίσχυρης εξωτερικής κεραίας της Jaguar σε σύγκριση με τη σύνδεση μέσω ενός smartphone.

Εισάγετε μια «Data only SIM card» στη συσκευή ανάγνωσης κάρτας της Jaguar σας και ενεργοποιήστε το Hotspot Wi-Fi μέσω της οθόνης αφής. Ένα σήμα δεδομένων παρέχεται στη συνέχεια από το τοπικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 4G μέσω μιας κεραίας που είναι τοποθετημένη στην οροφή. Αυτό παρέχει μια ισχυρότερη σύνδεση δεδομένων καθώς η επίπτωση μπλοκαρίσματος που τυπικά συνδέεται με τη μεταλλική δομή του αυτοκινήτου μειώνεται.

Μόλις ενεργοποιηθεί το hotspot 4G, μπορείτε να συνδέσετε το smartphone ή το tablet σας σε αυτό με τις λειτουργίες συνδεσιμότητας της συσκευής.

Για βοήθεια με τη σύνδεση του Wi-Fi Hotspot σας, απευθυνθείτε στον έμπορο λιανικής σας.

Το Wi-Fi Hotspot μπορεί μόνο να προσδιοριστεί σε Jaguar εξοπλισμένες με Connect ή Connect Pro.

Υπάρχουν δύο διαθέσιμα μεγέθη καρτών SIM ανάλογα με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της επιλογής σας InControl.

There are two available SIM card sizes, depending on your choice InControl Infotainment system.

Για Touch, χρειάζεστε κάρτα SIM 2FF (Mini SIM)
Για Touch Pro, χρειάζεστε κάρτα SIM 3FF (Micro SIM)

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.
 
*Το 4G είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο για το F‑TYPE. Το Wi-Fi Hotspot par;exei Wi-Fi hotspot 3G για όλα τα άλλα οχήματα.