ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Προσπαθούμε για την απόλυτη αυθεντικότητα σε οτιδήποτε κάνουμε – στην αποκατάσταση, την αναδημιουργία, την ανακατασκευή και ακόμα και τον εξηλεκτρισμό των αυτοκινήτων που έκαναν τη Jaguar αυτό που είναι σήμερα.
CONTINUATION

CONTINUATION

Πάνω από έξι δεκαετίες από τότε που τα πρώτα αυτοκίνητα βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής, 25 ολοκαίνουργιες D-type Continuation με εξακύλινδρους κινητήρες ΧΚ θα κατασκευαστούν με το χέρι από έμπειρη ομάδα τεχνητών και μηχανικών. Η εμβληματική D-type που έχει κερδίσει το Le Mans γίνεται το τρίτο αυτοκίνητο της σειράς Continuation που βγαίνει από τα συνεργεία κλασικών αυτοκινήτων της Jaguar μετά από την E‑type Lightweight και την XKSS.
E‑TYPE ZERO

E‑TYPE ZERO

Αποκτήστε το πιο όμορφο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο. Η E‑type Zero μεταφέρει όλη την γοητεία ενός εμβλήματος της δεκαετίας του 60 στη μοντέρνα εποχή χάρη στις μετατροπές μας στο επόμενης γενιάς, πλήρως ηλεκτρικό σύστημα παραγωγής και μετάδοσης κίνησης.
REBORN

REBORN

Η ένδειξη Reborn υπογραμμίζει την αφοσίωσή μας ώστε να παραμείνει ζωντανό το πλούσιο παρελθόν της φίρμας Jaguar. Και αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο της σειράς Reborn έχετε την ευκαιρία να γίνετε ιδιοκτήτης μιας Jaguar που έχει αποκατασταθεί συνολικά στις ακριβείς αρχικές της προδιαγραφές από την ομάδα ειδικών που χαρακτηρίζονται από το πάθος και την αφοσίωσή τους.
WORKS LEGENDS

WORKS LEGENDS

Το πρόγραμμά μας Works Legends προσφέρει έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο για να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο κλασικό αυτοκίνητο, πλήρως εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από τους ειδικευμένους τεχνικούς μας.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ JAGUAR LAND ROVER

Η περιήγηση στο εργαστήριο κλασικών αυτοκινήτων είναι μια μοναδική εμπειρία επίγνωσης της ιστορικής αυτής φίρμας, του μέλλοντός της και του τρόπου με τον οποία διατηρείται.