ΕΦΑΡΜΟΓΉ INCONTROL APPS

ΕΦΑΡΜΟΓΉ INCONTROL APPS

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ INCONTROL APPS

ΒΗΜΑ 1

ΒΗΜΑ 1

Η εφαρμογή InControl Apps είναι διαθέσιμη στα περισσότερα Android και Apple iOS. Ελέγξτε αν οι συσκευές σας είναι συμβατές. ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ
ΒΗΜΑ 2

ΒΗΜΑ 2

Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του προγράμματος εκκίνησης της εφαρμογής InControl Apps στο smartphone σας. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η ενέργεια με επιτυχία, ανοίξτε την εφαρμογή.

ΛΗΨΗ ΓΙΑ APPLE IOS

ΛΗΨΗ ΓΙΑ ANDROID
ΒΗΜΑ 3

ΒΗΜΑ 3

Θα σας ζητηθεί να ακολουθήσετε τον αυτόματο οδηγό γρήγορης έναρξης για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση. Είστε έτοιμοι να συνδέσετε το smartphone σας στο αυτοκίνητό σας με τη χρήση της εφαρμογής InControl Apps.

ΣΥΝΔΈΣΤΕ ΤΟ SMARTPHONE ΣΑΣ ΣΤΗΝ JAGUAR ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS

ΒΗΜΑ 1 ΜΌΝΟ ΣΥΣΚΕΥΈΣ ANDROID

ΒΗΜΑ 1 ΜΌΝΟ ΣΥΣΚΕΥΈΣ ANDROID

Για συσκευές Android: πρώτα πραγματοποιήστε σύζευξη και σύνδεση του smartphone σας με το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας το Jaguar Bluetooth (απαραίτητο για τηλεφωνικές κλήσεις και ροή ήχου). Αυτό το βήμα δεν χρειάζεται για τις συσκευές iOS.
ΒΗΜΑ 2

ΒΗΜΑ 2

Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι ξεκλείδωτη και ότι οι θήκες ή τα καλύμματα της οθόνης δεν είναι κλειστά (μερικά μπορούν να κλειδώσουν αυτόματα το τηλέφωνο όταν είναι κλειστά).
ΒΗΜΑ 3

ΒΗΜΑ 3

Με τον ακροδέκτη του συνδέσμου USB που συνοδεύει το smartphone σας, συνδέστε το τηλέφωνό σας με τη θύρα USB του αυτοκινήτου.
ΒΗΜΑ 4

ΒΗΜΑ 4

Αν χρησιμοποιείτε iPhone και η εφαρμογή InControl Apps δεν εκτελείται ήδη, θα σας ζητηθεί να ανοίξετε την εφαρμογή. Αν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android, μπορείτε να επιλέξετε το Always Allow (Να επιτρέπεται πάντα) όταν σας ζητηθεί, το οποίο θα παρακάμψει κάθε μελλοντική προτροπή.
ΒΗΜΑ 5

ΒΗΜΑ 5

Επιλέξτε την εφαρμογή InControl Apps από την οθόνη αφής. Μόνο οι εφαρμογές που έχουν περάσει από τη διαδικασία έγκρισης της Jaguar είναι διαθέσιμες για χρήση με την εφαρμογή InControl Apps. Μερικές από αυτές τις εφαρμογές μπορεί να βασίζονται σε συνδρομή.
ΒΗΜΑ 6

ΒΗΜΑ 6

Στην οθόνη αφής θα σας ζητηθεί να επιλέξετε είτε View (Προβολή) (χρήση εφαρμογών χωρίς ήχο) είτε View and Listen (Προβολή και ακρόαση) (χρήση εφαρμογών με ήχο π.χ. συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και κλήσεις).

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ APPLE IOS

Στο πλαίσιο των πιο πρόσφατων ενημερώσεων ασφαλείας iOS 9 και εξής, η εφαρμογή InControl Apps απαιτεί πλέον ένα σύντομο βήμα έγκρισης για να ενεργοποιήσει κάθε συμβατή εφαρμογή στο αυτοκίνητό σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα της ενημέρωσης ασφαλείας των FAQs (Συχνές ερωτήσεις) του InControl Connect.

ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Όπως θα παρατηρήσετε, οι εφαρμογές που απαιτούν άδεια θα εμφανίζονται γκριζαρισμένες και μη διαθέσιμες προς χρήση έως ότου ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.
ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ

ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ

Στην οθόνη αφής της Jaguar σας, επιλέξτε την γκριζαρισμένη εφαρμογή που θα θέλατε αν ανοίξετε και ακολουθήστε τις οδηγίες που προβάλλονται στα αριστερά. Κατά τη διαδικασία, θα σας ζητηθεί δύο φορές να εκχωρήσετε άδεια στο smartphone σας. Θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία μία φορά για κάθε εφαρμογή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το smartphone σας μπορεί να μην έχει το πιο πρόσφατο λογισμικό. Για να ελέγξετε αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων του smartphone σας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ JAGUAR INCONTROL

ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS

ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS

Η εφαρμογή InControl Apps παρουσιάζει ένα διαδραστικό σετ εφαρμογών, βελτιστοποιημένο για αυτοκίνητο που δίνει τη δυνατότητα για λειτουργία ροής πολυμέσων, υπηρεσίες cloud και βάσει τοποθεσίας αλλά και όχι μόνο, μέσω μιας θύρας USB.
ΛΑΒΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ INCONTROL

ΛΑΒΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ INCONTROL

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε ή να σας ενημερώσουμε για τα χαρακτηριστικά InControl.
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μάθετε περισσότερα για την εφαρμογή και τα χαρακτηριστικά InControl.

Για να χρησιμοποιήσετε τις εγκεκριμένες εφαρμογές της Jaguar στην οθόνη αφής του αυτοκινήτου σας, επιλέξτε την εφαρμογή InControl Apps κατά την παραγγελία της νέας σας Jaguar. Υπάρχει μια εφάπαξ πληρωμή και το υλικό μπορεί να τοποθετηθεί μόνο στο εργοστάσιο. Η εφαρμογή InControl App για το smartphone σας είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play και το Apple App Store. Μερικές εφαρμογές τρίτου μέρους μπορεί να απαιτούν αγορά ή συνδρομή. Μόλις συνδεθεί στο smartphone σας, η εφαρμογή InControl Apps μπορεί να ελεγχθεί από την οθόνη αφής της Jaguar.

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.