REMOTE APP

REMOTE APP

Η εφαρμογή Remote 1, 2Η εφαρμογή Remote σας επιτρέπει να βλέπετε και να ελέγχετε την κατάσταση, τις λειτουργίες και τα συστήματα ασφαλείας της Jaguar σας απευθείας από το smartphone σας.


Πρόσβαση μέσω του πακέτου συνδρομής Remote.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ρυθμίστε εκ των προτέρων τη θερμοκρασία στο εσωτερικό της Jaguar σας, ώστε εσείς και οι επιβάτες σας να νιώσετε άνεση από τη στιγμή που θα μπείτε μέσα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Ελέγξτε την τρέχουσα στάθμη καυσίμου ή την ηλεκτρική αυτονομία, τις θέσεις και τις κλειδαριές των θυρών και των παραθύρων. Δείτε την τελευταία θέση στάθμευσης του οχήματος και βρείτε το δρόμο για να επιστρέψετε σε αυτό με οδηγίες για μετάβαση με τα πόδια.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΣ

Δείτε θέματα συντήρησης - όπως χαμηλά επίπεδα υγρών - και λάβετε συμβουλές για τη γρήγορη και αποτελεσματική επίλυσή τους.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Καταγράφεται αυτόματα το ιστορικό του ταξιδιού σας, συμπεριλαμβανομένων των στατιστικών στοιχείων διαδρομής και χιλιομέτρων. Οι πληροφορίες αυτές εξάγονται μέσω email σε μορφή Excel για την αναφορά εξόδων.

GUARDIAN MODE

Σας ειδοποιεί για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη αλληλεπίδραση με το όχημά σας  Guardian Mode3, 4 μπορεί να σας βοηθήσει να είστε ξέγνοιαστοι 24/7.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΛΟΠΗΣ

Εάν μία αυτόματη ειδοποίηση κλοπής4 έχει ενεργοποιηθεί για το όχημά σας, θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση στην εφαρμογή σας.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Εάν η Jaguar σας έχει παραμείνει ξεκλείδωτη για 15 λεπτά, θα σας σταλεί μια ειδοποίηση στο smartphone και θα μπορείτε να κλειδώσετε τις πόρτες σας εξ αποστάσεως από την τρέχουσα θέση σας.

REMOTE BEEP & FLASH (ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΜ)

Εντοπίστε την Jaguar σας μέσα στο πλήθος ενεργοποιώντας τα αλάρμ, τα φώτα πορείας και την ηχητική ειδοποίηση.

REMOTE LOCK AND UNLOCK (ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ)

Κλειδώστε ή ξεκλειδώστε τις πόρτες σας, ενεργοποιήστε το συναγερμό, αναδιπλώστε τους εξωτερικούς καθρέφτες, κλείστε τα παράθυρα και ενεργοποιήστε τα αλάρμ- όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Εάν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός του οχήματός σας, μια ειδοποίηση στο smartphone σας σάς επιτρέπει να κάνετε reset (επαναφορά) άμεσα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ (WAKE-UP)

Για εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας, ορισμένες μη βασικές λειτουργίες του Remote θα απενεργοποιηθούν εάν το αυτοκίνητό σας παραμένει σε ακινησία για 4 ημέρες. Ο προγραμματισμός μιας ενεργοποίησης (Wake-Up) θα επαναφέρει αυτές τις λειτουργίες σε μια ώρα της επιλογής σας.

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αν κάποιος μετακινήσει παράνομα την Jaguar σας, το Secure Tracker και το Secure Tracker Pro σας ενημερώνουν άμεσα.
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

1Διαθέσιμη για λήψη μέσω Apple App ή Google Play για τα περισσότερα AndroidTMκαι AppleTM iOS smartphones. Η εφαρμογή Jaguar Remote απαιτεί συνδεσιμότητα δικτύου, ένα συμβατό smartphone, έναν λογαριασμό InControl και μια συνδρομή Remote. Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σχετική λειτουργία μετά την αρχική περίοδο συνδρομής της, θα πρέπει να ανανεώσετε τη συνδρομή σας και να καταβάλετε τις ισχύουσες χρεώσεις ανανέωσης.


2Οι λειτουργίες InControl, οι προαιρετικές επιλογές και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από την αγορά – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Jaguar για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Για ορισμένες λειτουργίες θα χρειαστεί κατάλληλη κάρτα SIM με ανάλογη σύμβαση δεδομένων, που θα απαιτήσει ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ένας Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης της Jaguar. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού. Μπορείτε να δείτε τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις εδώ.  


3Διατίθεται μόνο σε ορισμένες αγορές.


4Απαιτείται συνδρομή InControl Remote, Secure Tracker ή Secure Tracker Pro και λογαριασμός InControl. Οι υπηρεσίες Secure Tracker και Secure Tracker Pro πρέπει να είναι ενεργοποιημένες και το όχημα πρέπει να βρίσκεται σε περιοχή με κάλυψη δικτύου. Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σχετική λειτουργία μετά την αρχική περίοδο συνδρομής, θα πρέπει να ανανεώσετε τη συνδρομή σας και να καταβάλετε τις ισχύουσες χρεώσεις ανανέωσης.