ΧΡΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΧΡΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Άνεση και αυτοπεποίθηση. Οι λειτουργίες ασφαλείας της Jaguar σας είναι ένας απρόσκοπτος συνδυασμός τεχνολογιών του οχήματος και της συνδεδεμένης εφαρμογής Remote.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ & ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Σημειώστε ότι αυτές οι υπηρεσίες απαιτούν ενεργό InControl
1 λογαριασμό και συνδρομή 2 Remote.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΗΣΗΣΗ 'OPTIMISED ASSISSTANCE CALL'

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΗΣΗΣΗ 'OPTIMISED ASSISSTANCE CALL'

1. Σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος πατήστε για να ανοίξει το κάλυμμα του κουμπιού που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της κονσόλας οροφής.


2. Πατήστε το κουμπί για 2 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσετε μια κλήση προς την υπηρεσία Jaguar Assistance.3  


3. Μόλις συνδεθείτε θα ακούσετε ένα μέλος της ομάδας Jaguar Assistance. Η τοποθεσία του οχήματός σας θα σταλεί αυτόματα στην ομάδα Jaguar Assistance, η οποία θα στείλει οδική βοήθεια ή θα σας συνδέσει με την υπηρεσία Jaguar Accident Assistance, όπως απαιτείται.


4. Πατήστε για να ασφαλίσει το κάλυμμα του κουμπιού πίσω μετά τη χρήση.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (SOS EMERGENCY CALL)

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (SOS EMERGENCY CALL)

1. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης πατήστε για να ανοίξει το κάλυμμα του κουμπιού που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της κονσόλας οροφής.


2. Πατήστε το κουμπί για 2 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσετε μια κλήση έκτακτης ανάγκης3  


3. Μόλις συνδεθείτε θα ακούσετε ένα μέλος της ομάδας υποστήριξης έκτακτης ανάγκης. Η τοποθεσία του οχήματός σας θα σταλεί αυτόματα στην ομάδα υποστήριξης έκτακτης ανάγκης.  


4. Πατήστε για να ασφαλίσει το κάλυμμα του κουμπιού πίσω μετά τη χρήση.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ SECURE TRACKER ΚΑΙ SECURE TRACKER PRO

Σημειώστε ότι αυτές οι υπηρεσίες απαιτούν ενεργό InControl λογαριασμό και συνδρομή Secure Tracker ή Secure Tracker Pro.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΟΠΗΣ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΟΠΗΣ

Εάν έχει ενεργοποιηθεί μια αυτόματη ειδοποίηση κλοπής για το όχημά σας, θα εμφανιστεί η οθόνη ειδοποίησης κλοπής στην εφαρμογή Remote ή θα λάβετε ένα SMS. Για λόγους ασφαλείας, όλες οι λειτουργίες στην εφαρμογή Remote θα απενεργοποιηθούν.


Το Secure Tracker Pro είναι ακόμα πιο εξελιγμένο, καθώς ενσωματώνει τεχνολογία ελέγχου ταυτότητας στο key fob. Θα ειδοποιηθείτε εάν υπάρχει απόπειρα εκκίνησης του αυτοκινήτου με τρόπο πλην του εξουσιοδοτημένου κλειδιού. Τα Secure Tracker και Secure Tracker Pro είναι διαπιστευμένα και πιστοποιημένα σε ορισμένες αγορές. Επικοινωνήστε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη για περισσότερες πληροφορίες


Σημειώστε ότι αυτές οι υπηρεσίες απαιτούν ενεργό InControl λογαριασμό και συνδρομή Secure Tracker ή Secure Tracker Pro.4

GUARDIAN MODE*

GUARDIAN MODE*

Η λειτουργία Guardian Mode σας ειδοποιεί για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη αλληλεπίδραση με το όχημά σας και σας προσφέρει επιπλέον ξεγνοιασιά από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.


Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Guardian Mode μέσω της εφαρμογής Remote, απλά επιλέξτε το κουμπί 'Security' (Ασφάλεια) από την αρχική σας σελίδα > επισημάνετε τη λειτουργία 'Guardian Mode' και ενεργοποιήστε την. Εάν εμφανιστούν ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια μιας επιλεγμένης χρονικής περιόδου, θα σταλεί μήνυμα απευθείας στο κινητό σας.


* Προς το παρόν διαθέσιμο μόνο σε ορισμένες αγορές

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΜΕ SECURE TRACKER ΛΑΟ SECURE TRACKER PRO

Εάν έχει ενεργοποιηθεί μια αυτόματη ειδοποίηση κλοπής για το όχημά σας, θα εμφανιστεί η οθόνη ειδοποίησης κλοπής στην εφαρμογή Remote ή θα λάβετε ένα SMS. Για λόγους ασφαλείας, όλες οι λειτουργίες στην εφαρμογή Remote θα απενεργοποιηθούν.


Το Secure Tracker Pro είναι ακόμα πιο εξελιγμένο, καθώς ενσωματώνει τεχνολογία ελέγχου ταυτότητας στο key fob. Θα ειδοποιηθείτε εάν υπάρχει απόπειρα εκκίνησης του αυτοκινήτου με τρόπο πλην του εξουσιοδοτημένου κλειδιού. Τα Secure Tracker και Secure Tracker Pro είναι διαπιστευμένα και πιστοποιημένα σε ορισμένες αγορές. Επικοινωνήστε με έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη για περισσότερες πληροφορίες.


Σημειώστε ότι αυτές οι υπηρεσίες απαιτούν ενεργό InControl λογαριασμό και συνδρομή Secure Tracker ή Secure Tracker Pro.4

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΜΕ SECURE TRACKER ΛΑΟ SECURE TRACKER PRO

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ Η ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ

TRANSPORT MODE (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ)*

TRANSPORT MODE (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ)*

Ρυμούλκηση ή μεταφορά του οχήματός σας χωρίς να ενεργοποιηθεί η ειδοποίηση κλοπής. Το Transport Mode που ενεργοποιείται από την εφαρμογή Remote ή τον ιστότοπο My Jaguar Incontrol, απενεργοποιεί τις αυτόματες ειδοποιήσεις κλοπής για 10 ώρες, ενώ ο κινητήρας είναι σβηστός.


Το Transport Mode μπορεί να ρυθμιστεί για μια προκαθορισμένη χρονική περίοδο έως και 72 ώρες κατ' ανώτατο όριο.

SERVICE MODE*

SERVICE MODE*

To Service Mode πρέπει να είναι ενεργοποιημένο όταν πηγαίνετε το αυτοκίνητό σας για σέρβις, για να μην ενεργοποιηθεί η ειδοποίηση κλοπής. Το Service Mode μπορεί να ενεργοποιηθεί από την εφαρμογή Remote (για Smartphone) ή από την ιστοσελίδα My Jaguar Incontrol. Αφού ενεργοποιηθεί, το αυτοκίνητο δεν θα στέλνει αυτόματες ειδοποιήσεις κλοπής για 10 ώρες.


Το Service Mode μπορεί να ρυθμιστεί για μια προκαθορισμένη χρονική περίοδο έως και 72 ώρες κατ' ανώτατο όριο.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ INCONTROL ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ

Για να επωφεληθείτε από τις συνδεδεμένες υπηρεσίες και τις συνδρομές της Jaguar σας, θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε το σύστημα Ενημέρωσης & Ψυχαγωγίας και να δημιουργήσετε έναν InControl λογαριασμό.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ INCONTROL ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ

*Εάν το όχημά σας πρέπει να τεθεί σε πρόγραμμα μεταφοράς (Transport Mode) ή σέρβις (Service Mode) για περισσότερες από 10 ώρες, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο παρακολούθησης για να ζητήσετε βοήθεια.


1Οι λειτουργίες Pivi, Pivi Pro και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από την αγορά – συμβουλευτείτε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη της Jaguar για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Για ορισμένες λειτουργίες θα χρειαστεί κατάλληλη κάρτα SIM με ανάλογη σύμβαση δεδομένων, που θα απαιτήσει ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ένας Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης της Jaguar. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού. Μπορείτε να δείτε τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις εδώ (link to global/local InControl t’s and c’s)  


2Απαιτείται InControl λογαριασμός. Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σχετική λειτουργία μετά την αρχική περίοδο συνδρομής, θα πρέπει να ανανεώσετε τη συνδρομή σας και να καταβάλετε τις ισχύουσες χρεώσεις ανανέωσης.


3Εξαρτάται από τη συνδεσιμότητα του δικτύου


4Απαιτείται συνδρομή InControl Remote, Secure Tracker ή Secure Tracker Pro και λογαριασμός InControl. Οι υπηρεσίες Secure Tracker και Secure Tracker Pro πρέπει να είναι ενεργοποιημένες και το όχημα πρέπει να βρίσκεται σε περιοχή με κάλυψη δικτύου. Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σχετική λειτουργία μετά την αρχική περίοδο συνδρομής, θα πρέπει να ανανεώσετε τη συνδρομή σας και να καταβάλετε τις ισχύουσες χρεώσεις ανανέωσης.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας) και την αγορά, ή να απαιτούν την εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού για να λειτουργήσουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη ή διαμορφώστε το όχημά σας online.


Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί οφείλουννα έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.


Μόνο συμβατά smartphones.