ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Επιδόσεις που ηλεκτρίζουν. Μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Η εξελιγμένη, αμιγώς ηλεκτρική Jaguar I PACE είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός σχεδόν αθόρυβων επιδόσεων σπορ αυτοκινήτου με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ;

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ;

Οι αμιγώς ηλεκτρικές επιδόσεις της Jaguar τροφοδοτούνται από δύο ηλεκτροκινητήρες με μια μπαταρία. Με τη φόρτιση να επιτυγχάνεται μέσω σύνδεσης σε εξωτερική παροχή ρεύματος και αναγεννητικής πέδησης, δεν απαιτείται χρήση βενζίνης ή diesel και εκπέμπει μηδενικούς ρύπους.
ΤΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ;

ΤΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ;

Με μία μπαταρία 90kWh, η Jaguar I PACE προσφέρει αυτονομία έως 470km *†† με μία φόρτιση. Μπορεί εύκολα να επαναφορτίζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας χρησιμοποιώντας έναν οικιακό φορτιστή ή μια οικιακή πρίζα, και με το συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο δημόσιων σημείων φόρτισης.
ΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ;

ΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ;

Ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, εκτός από απίστευτα αθόρυβο, είναι σε θέση να προσφέρει ομαλή και άμεση επιτάχυνση με απρόσκοπτες αλλαγές ταχυτήτων. Για ευελιξία σπορ αυτοκινήτου, τοποθετούμε την μπαταρία μας ανάμεσα στους άξονες, πετυχαίνοντας χαμηλό κέντρο βάρους και σχεδόν τέλεια κατανομή βάρους. Η αμιγώς ηλεκτρική Jaguar I PACE έχει επιτάχυνση 0-100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα.

ΠΩΣ ΦΟΡΤΙΖΩ ΈΝΑ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

Τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να φορτίζονται χρησιμοποιώντας έναν επαγγελματικά εγκατεστημένο οικιακό φορτιστή, μια οικιακή πρίζα και σε πολλά δημόσια σημεία φόρτισης, όπως γυμναστήρια, εμπορικά κέντρα και υπηρεσίες αυτοκινητοδρόμων.

ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ<sup>1</sup>

ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ1

• Οι οικιακοί φορτιστές εναλλασσόμενου ρεύματος (A/C) 7kW παρέχουν ολονύκτια πλήρη φόρτιση σε 13 ώρες. Ή αυτονομία 35 km με φόρτιση 60 λεπτών
• Οι οικιακές πρίζες παρέχουν πλήρη φόρτιση σε 48 ώρες. Ή αυτονομία 8 km με φόρτιση 60 λεπτών
ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ<sup>1</sup>

ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ1

• Τα δημόσια σημεία φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) 7kW μπορούν να προσθέσουν αυτονομία έως 35km με φόρτιση 60 λεπτών
• Οι ταχυφορτιστές συνεχούς ρεύματος (DC) 50kW μπορούν να προσθέσουν αυτονομία έως 62km με φόρτιση 15 λεπτών
• Οι ταχυφορτιστές συνεχούς ρεύματος (DC) 100kW μπορούν να προσθέσουν αυτονομία έως 127km με φόρτιση 15 λεπτών
ΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ;

ΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ;

Σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, η μπαταρία σας είναι η μοναδική πηγή ενέργειας για τα πάντα. Αυτό σημαίνει ότι το οδηγικό στυλ, οι λειτουργίες που χρησιμοποιείτε στην καμπίνα, ακόμη και οι συνθήκες οδήγησης, θα επηρεάσουν τη συνολική αυτονομία σας.
ΘΑ ΕΧΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΘΑ ΕΧΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

Το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος, οι φθηνότερες τιμές ηλεκτρικής ενέργειας σε σύγκριση με τη βενζίνη και το diesel και τα σημαντικά φορολογικά κίνητρα είναι μερικοί μόνο από τους τρόπους με τους οποίους η μετάβαση στην αμιγή ηλεκτροκίνηση μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα κάθε χρόνο.
ΠΟΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ;

ΠΟΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ;

Η Jaguar I-PACE καλύπτεται από ένα ολοκληρωμένο πακέτο εγγύησης μπαταρίας 8 ετών ή 160.000km – όποιο συμβεί πρώτο

JAGUAR I-PACE

Το πρώτο μας αμιγώς ηλεκτρικό SUV, η Jaguar I-PACE συνδυάζει παγκοσμίου κλάσης αισθητική με επιδόσεις σπορ αυτοκινήτου και επιταχύνει από 0 στα 100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα. Και όλα αυτά σχεδόν αθόρυβα και με μηδενικές εκπομπές ρύπων.
JAGUAR I-PACE

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

ΑΝΑΛΥΣΗ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΝΑΛΥΣΗ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Απολαύστε την ευελιξία της ηλεκτρικής ενέργειας για καθημερινές μετακινήσεις με ένα βενζινοκινητήρα για μεγαλύτερες διαδρομές.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΠΙΩΝ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΠΙΩΝ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ένα MHEV ανακτά την ενέργεια που συνήθως χάνεται κατά την επιβράδυνση και την αξιοποιεί εσωτερικά για αύξηση της ισχύος του βενζινοκινητήρα ή του diesel κινητήρα

Η Jaguar Land Rover Limited αναζητά συνεχώς τρόπους βελτίωσης του εξοπλισμού, της σχεδίασης και της παραγωγής των οχημάτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ της, και οι αλλαγές μπορεί να είναι συνεχείς. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τα προϊόντα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.


**Επίσημες Τιμές Κατανάλωσης Καυσίμου: N/A (δεν ισχύει), Τιμές για την I-PACE σε kWh/100km: Συνδυασμένος κύκλος 22,0-25,2. Εκπομπές CO 2 0 g/km. Ηλεκτρική αυτονομία: έως 470km. Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε., με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών, εγκατεστημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της ηλεκτρικής αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.


Δείτε τις τιμές WLTP για την I-PACE


1Οι χρόνοι φόρτισης διαφέρουν, καθώς εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η κατάσταση και ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας, η θερμοκρασία της μπαταρίας και η πραγματική χρήση.


Οι εκπομπές CO2, κατανάλωσης καυσίμου και ενέργειας, και αυτονομίας ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με παράγοντες όπως το οδηγικό στυλ, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, το φορτίο, η διάσταση των ζαντών και τα εγκατεστημένα αξεσουάρ.