ΠΟΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΈΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

Με αυτονομία μπαταρίας έως 470km* , μία απλή φόρτιση αρκεί για να καλύπτει η Jaguar I PACE τις καθημερινές εβδομαδιαίες μετακινήσεις των περισσοτέρων οδηγών.**


Εδώ θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μεγιστοποίηση της αυτονομίας με ένα αμιγώς ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό αυτοκίνητο (PHEV).

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ JAGUAR I-PACE

Σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ή στο πλήρως ηλεκτρικό πρόγραμμα λειτουργίας (EV) ενός PHEV, η μπαταρία σας είναι η μοναδική πηγή ενέργειας για τα πάντα. Αυτό σημαίνει ότι το οδηγικό στυλ, οι λειτουργίες που χρησιμοποιείτε στην καμπίνα, ακόμη και οι συνθήκες οδήγησης, θα επηρεάσουν τη συνολική αυτονομία σας. Προσαρμόστε τις παρακάτω ρυθμίσεις για να δείτε μέχρι πού μπορείτε φτάσετε με την Jaguar I-PACE σε πραγματικές συνθήκες.
km
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΟΔΗΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ:

Πόλη: Οδηγείτε τα περισσότερα χιλιόμετρα εντός και πέριξ της πόλης με μέση ταχύτητα 27km/h.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ:

ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΖΑΝΤΩΝ:

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 0

Κατανάλωση καυσίμου: N/A. Εκπομπές CO₂: 0 (g/km). Αυτονομία EV: Έως 470km. Οι τιμές της ηλεκτρικής αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή. Η αυτονομία εξαρτάται από την κατάσταση του οχήματος και της μπαταρίας, την πραγματική διαδρομή και το περιβάλλον και το οδηγικό στυλ.

ΠΟΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ JAGUAR PHEV;

Η μπαταρία μιας Jaguar PHEV μπορεί να προσφέρει αυτονομία έως 55 km (Jaguar E-PACE)1 και έως 53 km (Jaguar F-PACE)1 με μία μόνο φόρτιση. Αυτό την καθιστά ιδανική για καθημερινές μετακινήσεις και οδήγηση στην πόλη με μηδενικές εκπομπές ρύπων στο πρόγραμμα αμιγούς ηλεκτροκίνησης (EV).
ΠΟΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ JAGUAR PHEV;

ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ PHEV ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΣΑΣ

Επιλέξτε μία κατηγορία για να δείτε πώς βοηθά στη μεγιστοποίηση της αυτονομίας ενός αμιγώς ηλεκτρικού και Plug-in Υβριδικού αυτοκινήτου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ

Μόλις σηκώσετε το πόδι σας από το γκάζι, ενεργοποιείται ένα έξυπνο σύστημα αναγεννητικής πέδησης. Αυτό επιβραδύνει άνετα το όχημα, ενώ μετατρέπει την παραγόμενη ενέργεια για τη βελτιστοποίηση της αυτονομίας της μπαταρίας. Πατώντας φρένο συλλέγεται ακόμα μεγαλύτερη ποσότητα ενέργειας.

ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ JAGUAR

Βιώστε επιδόσεις Jaguar που ηλεκτρίζουν με τη γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων μας
ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ JAGUAR

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Η φόρτιση του αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος ή του PHEV σας στο σπίτι είναι ο πιο βολικός τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με πλήρη φόρτιση.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ

Χάρη στη συνεχώς αυξανόμενη υποδομή δημόσιων σημείων φόρτισης, η οικιακή φόρτιση είναι πιο προσιτή από ποτέ.

Η Jaguar Land Rover Limited αναζητά συνεχώς τρόπους βελτίωσης του εξοπλισμού, της σχεδίασης και της παραγωγής των οχημάτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ της, και οι αλλαγές μπορεί να είναι συνεχείς. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τα προϊόντα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.


*Επίσημες Τιμές Κατανάλωσης Καυσίμου: N/A (δεν ισχύει), Τιμές για την I-PACE σε kWh/100km: Συνδυασμένος κύκλος 22,0-25,2. Εκπομπές CO 2 0 g/km. Ηλεκτρική αυτονομία: έως 470km. Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε., με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών, εγκατεστημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της ηλεκτρικής αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.


Δείτε τις τιμές WLTP για την I-PACE


**Μέση εβδομαδιαία μετακίνηση 264km, με βάση τα στοιχεία για τη μέση ετήσια χιλιομετρική κάλυψη των οδηγών από τις ακόλουθες πηγές του ΗΒ και των ΗΠΑ : http://www.racfoundation.org/motoring-faqs/mobility#a26 και www.fhwa.dot.gov/ohim/onh00/bar8.htm. Υπολογίστηκε με την παραγωγή δεδομένων μέσης πενθήμερης χιλιομετρικής κάλυψης και λαμβάνοντας το μέσο όρο των συνόλων δεδομένων του ΗΒ και των ΗΠΑ.


1 Επίσημες Τιμές Κατανάλωσης Καυσίμου για την F-PACE PHEV σε l/100km: Συνδυασμένος κύκλος 2,2-2,5 (130,2-112,5). Εκπομπές CO2 49-57 g/km. Ηλεκτρική αυτονομία: Έως 53km.

Επίσημες Τιμές Κατανάλωσης Καυσίμου για την E-PACE PHEV σε l/100km: Συνδυασμένος κύκλος 2,0 (141). Εκπομπές CO2 44 g/km. Ηλεκτρική αυτονομία: Έως 55km. Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε., με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι εκπομπές CO2, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών, εγκατεστημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της ηλεκτρικής αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.


Δείτε τις τιμές WLTP για την F-PACE
Δείτε τις τιμές WLTP για την E-PACE