ΑΝΑΛΥΣΗ PLUG-IN HYBRID (PHEV)

Η αποδοτική ηλεκτρική λειτουργία συνδυάζεται με τις επιδόσεις ενός βενζινοκινητήρα.

Διαθέτοντας την τεχνολογία για την απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ ενός ηλεκτροκινητήρα και ενός βενζινοκινητήρα, τα PHEV της Jaguar συνδυάζουν τα καλύτερα δύο διαφορετικών κόσμων.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ PHEV;

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ PHEV;

Ένας βενζινοκινητήρας συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα πετυχαίνοντας βέλτιστη απόδοση και αποδοτικότητα. Η οδήγηση σε αμιγώς ηλεκτρικό πρόγραμμα (EV mode) ή ο συνδυασμός του με βενζίνη στο υβριδικό πρόγραμμα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Στο αμιγώς ηλεκτρικό πρόγραμμα λειτουργίας, η μπαταρία μπορεί να φορτίζεται από εξωτερικές πηγές ενέργειας και από την αναγεννητική πέδηση.
ΤΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ

ΤΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ

Η μπαταρία μιαςJaguar PHEV μπορεί να προσφέρει αυτονομία έως 55km (Jaguar E PACE)* και μέχρι 53km (Jaguar F PACE)* από μία απλή φόρτιση. Αυτό την καθιστά ιδανική για καθημερινές μετακινήσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων στο αμιγώς ηλεκτρικό πρόγραμμα λειτουργίας (EV). Μπορεί εύκολα να επαναφορτιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας χρησιμοποιώντας έναν οικιακό φορτιστή ή μια οικιακή πρίζα, και με το συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο δημόσιων σημείων φόρτισης.
ΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ;

ΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ;

Ένα PHEV είναι σχεδόν αθόρυβο στο αμιγώς ηλεκτρικό πρόγραμμα (EV mode), ενώ στην πλήρως εκλεπτυσμένη λειτουργία του συνεισφέρει η απρόσκοπτη μετάβαση στο πρόγραμμα του θερμικού κινητήρα. Με τη χρήση του Hybrid mode - που συνδυάζει τον ηλεκτροκινητήρα και τον κινητήρα εσωτερικής καύσης- οι επιδόσεις είναι ακριβείς και ασυμβίβαστες, με την αύξηση της ισχύος να εξασφαλίζει ομαλή και ζωηρή επιτάχυνση.

ΠΩΣ ΦΟΡΤΙΖΩ ΕΝΑ PHEV;

Τα PHEV μπορούν να φορτίζονται χρησιμοποιώντας έναν επαγγελματικά εγκατεστημένο οικιακό φορτιστή, μια οικιακή πρίζα και σε πολλά δημόσια σημεία φόρτισης, όπως γυμναστήρια, εμπορικά κέντρα και υπηρεσίες αυτοκινητοδρόμων.

ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ<sup>1</sup>

ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ1

Οικιακοί φορτιστές εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) 7kW: Φόρτιση 0-80% σε 1 ώρα και 24 λεπτά για την Jaguar E-PACE PHEV / Φόρτιση 0-80% σε 1 ώρα και 40 λεπτά για την Jaguar F-PACE PHEV

Οικιακές πρίζες 3 επαφών: Φόρτιση 0-80% σε 1 ώρα και 24 λεπτά για την Jaguar E-PACE PHEV / Φόρτιση 0-80% σε 1 ώρα και 40 λεπτά για την Jaguar F-PACE PHEV

Model shown: Jaguar F-PACE HSE
ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ<sup>1</sup>

ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ1

Δημόσιοι φορτιστές εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) 7kW: Φόρτιση 0-80% σε 1 ώρα και 24 λεπτά για την Jaguar E-PACE PHEV / Φόρτιση 0-80% σε 1 ώρα και 40 λεπτά για την Jaguar F-PACE PHEV

Φορτιστές συνεχούς ρεύματος (DC) 50kW DC: Φόρτιση 0‑80% σε 30 λεπτά για την Jaguar E‑PACE PHEV / Φόρτιση 0‑80% σε 30 λεπτά για την Jaguar F‑PACE PHEV

Model shown: Jaguar E-PACE R-Dynamic HSE
ΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΩ;

ΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΩ;

Στο πρόγραμμα αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος (EV), η μπαταρία σας είναι η μοναδική πηγή ενέργειας για τα πάντα. Γι’ αυτό ο τρόπος οδήγησης, οι λειτουργίες που χρησιμοποιείτε στην καμπίνα σας, ακόμη και οι συνθήκες στις οποίες οδηγείτε, θα επηρεάσουν την αυτονομία σας. Για να μεγιστοποιήσετε την οικονομία καυσίμου στο Hybrid mode, η λειτουργία Προληπτικής Βελτιστοποίησης Ενέργειας της Jaguar σας χρησιμοποιεί την κλίση και την ταχύτητα σε μια συγκεκριμένη διαδρομή στο σύστημα πλοήγησης για την έξυπνη εναλλαγή μεταξύ του ηλεκτροκινητήρα και του θερμικού κινητήρα.
ΕΝΑ PHEV ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ;

ΕΝΑ PHEV ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ;

Το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος, τα κίνητρα αγοράς και οι φορολογικές ελαφρύνσεις είναι μερικοί μόνο από τους τρόπους με τους οποίους η μετάβαση σε ένα PHEV μπορεί να είναι οικονομικά αποδοτική σε σύγκριση με ένα συμβατικό βενζινοκίνητο ή πετρελαιοκίνητο όχημα.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ;

Οι μπαταρίες των Jaguar PHEV συνοδεύονται από εγγύηση διάρκειας 6 ετών ή 100.000km – όποιο συμβεί πρώτο.

PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ JAGUAR

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Το πολυτελές μας SUV επιδόσεων προσφέρει έναν συναρπαστικό συνδυασμό απόδοσης plug-in υβριδικής τεχνολογίας, καθημερινής πρακτικότητας, εντυπωσιακού design και σπορ χειρισμού.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Όλα τα πλεονεκτήματα ενός Plug-in Υβριδικού με όλες τις αρετές ενός compact SUV. Η Jaguar E-PACE είναι ένα μοναδικό μίγμα εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η τεχνολογία αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Jaguar προσφέρει σπορ επιδόσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΠΙΩΝ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΠΙΩΝ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ένα MHEV ανακτά την ενέργεια που συνήθως χάνεται κατά την επιβράδυνση και την αξιοποιεί εσωτερικά για αύξηση της ισχύος του βενζινοκινητήρα ή του diesel κινητήρα.

Η Jaguar Land Rover Limited αναζητά συνεχώς τρόπους βελτίωσης του εξοπλισμού, της σχεδίασης και της παραγωγής των οχημάτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ της, και οι αλλαγές μπορεί να είναι συνεχείς. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τα προϊόντα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

*Επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου για F-PACE PHEV l/100km: Συνδυασμένος κύκλος 2,4. NEDC2 Εκπομπές CO₂ 54g/km. Ηλεκτρική αυτονομία: Έως 59km. Επίσημες τιμές κατανάλωσης καυσίμου για E-PACE PHEV l/100km: Συνδυασμένος κύκλος 1,4 - 1,6. NEDC2 Εκπομπές CO₂ 31g/km. Ηλεκτρική αυτονομία: Έως 62km. Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO₂, κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών και εγκατεστημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της ηλεκτρικής αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή. Η αυτονομία που επιτυγχάνεται επηρεάζεται από την κατάσταση του οχήματος και της μπαταρίας

Οι τιμές έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με το πρότυπο NEDC2 και τη νομοθεσία της Ε.Ε., στα πλαίσια των επίσημων εργοστασιακών δοκιμών WLTP. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης καυσίμου εξαρτώνται από τις διαστάσεις ζαντών και την εγκατάσταση προαιρετικού, έξτρα εξοπλισμού. Οι τιμές NEDC2 υπολογίζονται μέσω πιστοποιημένης μεθόδου βάσει τιμών WLTP ισοδύναμων με τα αποτελέσματα των παλαιότερων δοκιμών NEDC. Στη συνέχεια υπολογίζονται οι ανάλογοι φόροι.


Δείτε τις τιμές WLTP για την F-PACE
Δείτε τις τιμές WLTP για την Ε-PACE


Το WLTP είναι το νέο επίσημο πρότυπο μέτρησης της Ε.Ε. που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των τυποποιημένων τιμών κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ σε επιβατικά αυτοκίνητα. Μετρά τη κατανάλωση καυσίμου και ενέργειας, την αυτονομία και τις εκπομπές ρύπων. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοιχεία που προσομοιάζουν περισσότερο με την οδηγική συμπεριφορά σε πραγματικές συνθήκες. Τα οχήματα δοκιμάζονται με προαιρετικό εξοπλισμό και με μία πιο απαιτητική διαδικασία δοκιμών και προφίλ οδήγησης.

††Δείτε τις τιμές WLTP για την I-PACE
Το WLTP είναι το νέο επίσημο πρότυπο μέτρησης της Ε.Ε. που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των τυποποιημένων τιμών κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ σε επιβατικά αυτοκίνητα. Μετρά τη κατανάλωση καυσίμου και ενέργειας, την αυτονομία και τις εκπομπές ρύπων. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοιχεία που προσομοιάζουν περισσότερο με την οδηγική συμπεριφορά σε πραγματικές συνθήκες. Τα οχήματα δοκιμάζονται με προαιρετικό εξοπλισμό και με μία πιο απαιτητική διαδικασία δοκιμών και προφίλ οδήγησης.

1 Οι χρόνοι φόρτισης διαφέρουν, καθώς εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η κατάσταση και ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας, η θερμοκρασία της μπαταρίας και η πραγματική χρήση.

2 Κατανάλωση καυσίμου: N/A. Εκπομπές CO₂: 0 (g/km). Ηλεκτρική αυτονομία: Έως 470km. Οι τιμές της ηλεκτρικής αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή. Η αυτονομία εξαρτάται από την κατάσταση του οχήματος και της μπαταρίας, την πραγματική διαδρομή και το περιβάλλον και το οδηγικό στυλ. Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών

3 CO₂, κατανάλωσης καυσίμου, ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών και εγκατεστημένα αξεσουάρ.