ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Οδηγός φόρτισης σε υποδομή εκτός σπιτιού.

Η σύνδεση σε οικιακή πρίζα παραμένει ο πιο εύκολος τρόπος για την πλήρη φόρτιση του ηλεκτρικού και του Plug-in Υβριδικού σας οχήματος καθημερινά. Ωστόσο, με το δεδομένο ότι υπάρχουν τώρα περισσότερα από ποτέ δημόσια σημεία φόρτισης στους δρόμους μας - από απομακρυσμένα καταστήματα αγροτικών προϊόντων έως υπηρεσίες αυτοκινητοδρόμων – η φόρτιση εν κινήσει ουδέποτε ήταν ευκολότερη.

ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (AC)/ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (DC) – ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Τα αμιγώς ηλεκτρικά και τα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα είναι συμβατά με δύο τύπους δημόσιων σημείων φόρτισης.
Τα σημεία φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) βρίσκονται σε σταθμούς φόρτισης στον προορισμό, όπως εμπορικά πάρκα, γυμναστήρια και χώροι στάθμευσης.

Και τα σημεία ταχείας φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC) βρίσκονται σε αυτοκινητόδρομους και δημόσιους δρόμους.

ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ AC ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ*

ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ AC ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ*

  • Αυτονομία έως και 35 km με φόρτιση 60 λεπτών για την αμιγώς ηλεκτρική Jaguar I-PACE
  • Φόρτιση 0-80% σε 1 ώρα και 24 λεπτά για την Jaguar E-PACE PHEV
  • Φόρτιση 0-80% σε 1 ώρα και 40 λεπτά για την Jaguar F-PACE PHEV
  • Τα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά αυτοκίνητα της Jaguar διαθέτουν στάνταρ καλώδιο φόρτισης AC για Δημόσιο Σταθμό Φόρτισης/Wall Box
ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (DC) ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ  *

ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (DC) ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ *

  • Στην αμιγώς ηλεκτρική Jaguar I PACE, ένα σημείο ταχείας φόρτισης DC 50kW θα προσφέρει αυτονομία έως και 62km σε 15 λεπτά. Ένα σημείο ταχείας φόρτισης DC 100kW θα παρέχει αυτονομία έως 127km σε 15 λεπτά.
  • Τα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα της Jaguar μπορούν να επιτύχουν φόρτιση 0-80% σε 30 λεπτά

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΚΤΥΑ ΧΡΕΩΣΗΣ

Παρόλο που η χρήση ορισμένων σημείων φόρτισης είναι δωρεάν, η πλειονότητα είναι προσβάσιμη μέσω βολικών μεθόδων πληρωμής, μεταξύ των οποίων εφαρμογές για κινητά, λογαριασμοί μελών ή τραπεζικών καρτών ανέπαφων συναλλαγών. Το κόστος της φόρτισης σε δημόσιο χώρο είναι συνήθως ένας συνδυασμός αρχικού τέλους σύνδεσης, χρόνου φόρτισης (κόστος ανά ώρα) ή/και της ποσότητας ενέργειας που χρησιμοποιείται (κόστος ανά kWh).


Σας συνιστούμε να εξοικειωθείτε με περισσότερους από έναν παρόχους δικτύου για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή κάλυψη και μεθόδους πληρωμής για τις διαδρομές που προτιμάτε - ειδικά όταν ταξιδεύετε ή επισκέπτεστε άλλη χώρα.

ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ JAGUAR

Βιώστε επιδόσεις Jaguar που ηλεκτρίζουν με τη γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων μας.
ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ JAGUAR

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Εξοικειωθείτε με τα απλά βήματα για να φορτίσετε το αμιγώς ηλεκτρικό ή το PHEV σας, είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε εν κινήσει.
ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Η φόρτιση του αμιγώς ηλεκτρικού ή του PHEV σας στο σπίτι είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με πλήρη φόρτιση.
ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Από φορολογικά κίνητρα και κίνητρα αγοράς μέχρι το πιο οικονομικό λειτουργικό κόστος, όταν είστε κάτοχοι ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου μπορείτε να εξοικονομείτε χρήματα καθημερινά

1 Οι χρόνοι φόρτισης διαφέρουν, καθώς εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η κατάσταση και ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας, η θερμοκρασία της μπαταρίας και η πραγματική χρήση.


*Επίσημες Τιμές Κατανάλωσης Καυσίμου: N/A (δεν ισχύει), Τιμές για την I-PACE σε kWh/100km: Συνδυασμένος κύκλος 22,0-25,2. Εκπομπές CO 2 0 g/km. Ηλεκτρική αυτονομία: έως 470km. Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε., με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών, εγκατεστημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της ηλεκτρικής αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.


Δείτε τις τιμές WLTP για την I-PACE WLTP


**Επίσημες Τιμές Κατανάλωσης Καυσίμου για την E-PACE PHEV σε l/100km: Συνδυασμένος κύκλος 1,4 - 1,6. Εκπομπές CO2 33 g/km. Ηλεκτρική αυτονομία: Έως 60km. Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε., με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι εκπομπές CO 2, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών, εγκατεστημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της ηλεκτρικής αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.


Δείτε τις τιμές WLTP για την F-PACE