ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Οδηγός φόρτισης σε υποδομή εκτός σπιτιού.

Η σύνδεση σε οικιακή πρίζα παραμένει ο πιο εύκολος τρόπος για την πλήρη φόρτιση του ηλεκτρικού και του Plug-in Υβριδικού σας οχήματος καθημερινά. Ωστόσο, με το δεδομένο ότι υπάρχουν τώρα περισσότερα από ποτέ δημόσια σημεία φόρτισης στους δρόμους μας - από απομακρυσμένα καταστήματα αγροτικών προϊόντων έως υπηρεσίες αυτοκινητοδρόμων – η φόρτιση εν κινήσει ουδέποτε ήταν ευκολότερη.

ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (AC)/ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (DC) – ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Τα αμιγώς ηλεκτρικά και τα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα είναι συμβατά με δύο τύπους δημόσιων σημείων φόρτισης.
Τα σημεία φόρτισης εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) βρίσκονται σε σταθμούς φόρτισης στον προορισμό, όπως εμπορικά πάρκα, γυμναστήρια και χώροι στάθμευσης.

Και τα σημεία ταχείας φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC) βρίσκονται σε αυτοκινητόδρομους και δημόσιους δρόμους.

ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ AC ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ*

ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ AC ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΣΑΣ*

  • Αυτονομία έως και 35 km με φόρτιση 60 λεπτών για την αμιγώς ηλεκτρική Jaguar I-PACE
  • Φόρτιση 0-80% σε 1 ώρα και 24 λεπτά για την Jaguar E-PACE PHEV
  • Φόρτιση 0-80% σε 1 ώρα και 40 λεπτά για την Jaguar F-PACE PHEV
  • Τα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά αυτοκίνητα της Jaguar διαθέτουν στάνταρ καλώδιο φόρτισης AC για Δημόσιο Σταθμό Φόρτισης/Wall Box
ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (DC) ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ  *

ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ (DC) ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ *

  • Στην αμιγώς ηλεκτρική Jaguar I PACE, ένα σημείο ταχείας φόρτισης DC 50kW θα προσφέρει αυτονομία έως και 62km σε 15 λεπτά. Ένα σημείο ταχείας φόρτισης DC 100kW θα παρέχει αυτονομία έως 127km σε 15 λεπτά.
  • Τα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα της Jaguar μπορούν να επιτύχουν φόρτιση 0-80% σε 30 λεπτά

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΚΤΥΑ ΧΡΕΩΣΗΣ

Παρόλο που η χρήση ορισμένων σημείων φόρτισης είναι δωρεάν, η πλειονότητα είναι προσβάσιμη μέσω βολικών μεθόδων πληρωμής, μεταξύ των οποίων εφαρμογές για κινητά, λογαριασμοί μελών ή τραπεζικών καρτών ανέπαφων συναλλαγών. Το κόστος της φόρτισης σε δημόσιο χώρο είναι συνήθως ένας συνδυασμός αρχικού τέλους σύνδεσης, χρόνου φόρτισης (κόστος ανά ώρα) ή/και της ποσότητας ενέργειας που χρησιμοποιείται (κόστος ανά kWh).


Σας συνιστούμε να εξοικειωθείτε με περισσότερους από έναν παρόχους δικτύου για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή κάλυψη και μεθόδους πληρωμής για τις διαδρομές που προτιμάτε - ειδικά όταν ταξιδεύετε ή επισκέπτεστε άλλη χώρα.

ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ JAGUAR

Βιώστε επιδόσεις Jaguar που ηλεκτρίζουν με τη γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων μας.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Εξοικειωθείτε με τα απλά βήματα για να φορτίσετε το αμιγώς ηλεκτρικό ή το PHEV σας, είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε εν κινήσει.
ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Η φόρτιση του αμιγώς ηλεκτρικού ή του PHEV σας στο σπίτι είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με πλήρη φόρτιση.
ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Από φορολογικά κίνητρα και κίνητρα αγοράς μέχρι το πιο οικονομικό λειτουργικό κόστος, όταν είστε κάτοχοι ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου μπορείτε να εξοικονομείτε χρήματα καθημερινά

Η Jaguar Land Rover Limited αναζητά συνεχώς τρόπους βελτίωσης του εξοπλισμού, της σχεδίασης και της παραγωγής των οχημάτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ της, και οι αλλαγές μπορεί να είναι συνεχείς. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τα προϊόντα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.


*Οι χρόνοι φόρτισης διαφέρουν, καθώς εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η κατάσταση και ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας, η θερμοκρασία της μπαταρίας και η πραγματική χρήση.


1 Τα χαρακτηριστικά InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από την αγορά – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Jaguar για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Για ορισμένες λειτουργίες απαιτείται η ενδεδειγμένη sim με την κατάλληλη σύμβαση δεδομένων που θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Jaguar. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές.


Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.