ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ JAGUAR

Βρείτε τον ιδανικό σας συνδυασμό επιδόσεων και αποδοτικότητας.

Η γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων μας είναι μία νέα, τολμηρή έκφανση των θρυλικών επιδόσεων, της ευφυούς τεχνολογίας και της ελκυστικής πρωτοποριακής σχεδίασης της Jaguar.

ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ (BEV) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

JAGUAR I-PACE

Το πρώτο μας αμιγώς ηλεκτρικό SUV, η Jaguar I-PACE συνδυάζει παγκοσμίου κλάσης αισθητική με επιδόσεις σπορ αυτοκινήτου και επιταχύνει από 0 στα 100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα. Και όλα αυτά σχεδόν αθόρυβα και με μηδενικές εκπομπές ρύπων.
JAGUAR I-PACE

PLUG-IN HYBRID (PHEV) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Το πολυτελές μας SUV επιδόσεων προσφέρει έναν συναρπαστικό συνδυασμό απόδοσης plug-in υβριδικής τεχνολογίας, καθημερινής πρακτικότητας, εντυπωσιακού design και σπορ χειρισμού.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Όλα τα πλεονεκτήματα ενός Plug-in Υβριδικού με όλες τις αρετές ενός compact SUV. Η Jaguar E-PACE είναι ένα μοναδικό μίγμα εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

MILD HYBRID (MHEV) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Η ήπια υβριδική τεχνολογία συναντά τις πολυτελείς επιδόσεις. H Jaguar F-PACE είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός καθημερινής πρακτικότητα, δυναμικού χειρισμού και καθηλωτικού design.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Με τολμηρές σχεδιαστικές λεπτομέρειες παντού και αποδοτική ήπια υβριδική τεχνολογία στα ενδότερα, το πρώτο μας compact SUV είναι ο τέλειος συνδυασμός ευελιξίας σπορ αυτοκινήτου και καθημερινής αποδοτικότητας.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Η ήπια υβριδική τεχνολογία προάγει το πιο εξελιγμένο και αποδοτικό σπορ sedan μας σε τολμηρά νέα επίπεδα εκλεπτυσμένης λειτουργίας και επιδόσεων.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Πολυτελές business sedan με ξεχωριστή σχεδίαση και δυναμικό οδηγικό χαρακτήρα. Τώρα, με ήπια υβριδική τεχνολογία για ακόμα μεγαλύτερη αποδοτικότητα σε κάθε ταξίδι.

Η Jaguar Land Rover Limited αναζητά συνεχώς τρόπους βελτίωσης του εξοπλισμού, της σχεδίασης και της παραγωγής των οχημάτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ της, και οι αλλαγές μπορεί να είναι συνεχείς. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τα προϊόντα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.