ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΟΛΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επαναφορτίστε την επιχείρησή σας με σημαντική εξοικονόμηση κόστους και διαπιστευτήρια βιωσιμότητας.

Η σύνδεση του στόλου σας με τον ηλεκτροκίνητο κόσμο της Jaguar υπόσχεται να δώσει νέα ενέργεια στην επιχείρησή σας. Μηδενικές εκπομπές ρύπων, μειωμένο λειτουργικό κόστος και σημαντικά οικονομικά κίνητρα είναι μερικοί μόνον από τους λόγους για τους οποίους ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε την ηλεκτρική επανάσταση.

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα υπόκεινται συνήθως σε χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές σε σχέση με τα βενζινοκίνητα ή πετρελαιοκίνητα οχήματα. Ο οργανισμός σας θα μπορούσε επίσης να επωφεληθεί από μία απαλλαγή που αφαιρεί την αξία του οχήματος από τα ετήσια κέρδη σας.
ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ

ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ

Τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα Jaguar – και τα Plug-in Υβριδικά όταν λειτουργούν στο πλήρως ηλεκτρικό πρόγραμμα (EV mode) – μπορούν να αποδώσουν μέγιστη ισχύ με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβάλει στη μείωση του συνολικού αντίκτυπου του οργανισμού σας στο περιβάλλον, αντανακλώντας παράλληλα τη δέσμευσή σας σε μία βιώσιμη επιχείρηση
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ

Οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης είναι γενικά χαμηλότεροι και μπορεί να είναι ακόμη και μηδενικοί για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Σε χώρες όπου οι πινακίδες κυκλοφορίας αγοράζονται επιπρόσθετα του αυτοκινήτου σας ή αποκτώνται σε λαχειοφόρο αγορά, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να επωφεληθούν από μειωμένο κόστος, ακόμα και να αποφύγουν εντελώς την λοταρία ταξινόμησης οχημάτων.
  ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

Καθώς τα αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα κίνησης έχουν λιγότερα κινούμενα μέρη από έναν κινητήρα βενζίνης ή diesel και οι δυνατότητες αναγεννητικής πέδησης είναι σχετικά πιο ήπιες για τα φρένα και τα ελαστικά, το κόστος συντήρησης είναι χαμηλότερο.
ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Σε πολλές χώρες, το κράτος θα προσφέρει προγράμματα φόρτισης στο χώρο εργασίας που μπορούν να μειώσουν σημαντικά το κόστος αγοράς και εγκατάστασης των σημείων φόρτισης στο χώρο εργασίας και σε κοινόχρηστους χώρους.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Σε ορισμένες αστικές περιοχές, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν λωρίδες κυκλοφορίας οχημάτων υψηλής πληρότητας χωρίς επιβάτες, καθώς και λωρίδες λεωφορείων. Επίσης, συνήθως απαλλάσσονται από τέλη κυκλοφοριακής συμφόρησης και περιορισμούς στάθμευσης και ζωνών χαμηλών εκπομπών ρύπων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας είναι χαμηλότερο ανά χιλιόμετρο από ό,τι της βενζίνης ή του diesel καθιστώντας τα αμιγώς ηλεκτρικά και τα Plug-in Υβριδικά αυτοκίνητα πιο οικονομικά στην καθημερινή τους λειτουργία. Οι οδηγοί μπορούν να εξοικονομήσουν ακόμη περισσότερο χρησιμοποιώντας έναν οικιακό φορτιστή με φθηνότερο τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας εκτός ωρών αιχμής κατά τη διάρκεια της νύχτας

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Μιλήστε με την εξειδικευμένη ομάδα μας για να κάνετε τα επόμενα βήματα προς τον εξηλεκτρισμό της επιχείρησής σας με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Jaguar.

ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ JAGUAR

Βιώστε επιδόσεις Jaguar που ηλεκτρίζουν με τη γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων μας.
ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ JAGUAR

Η Jaguar Land Rover Limited αναζητά συνεχώς τρόπους βελτίωσης του εξοπλισμού, της σχεδίασης και της παραγωγής των οχημάτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ της, και οι αλλαγές μπορεί να είναι συνεχείς. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τα προϊόντα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.