ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Ξεκινήστε κάθε μέρα με πλήρη φόρτιση.

Όταν πρόκειται για τη φόρτιση της Jaguar σας, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπίτι σας. Απλά συνδέστε το όχημά σας στην πρίζα το βράδυ - όπως ακριβώς θα κάνατε με το κινητό σας τηλέφωνο - και το πρωί θα είστε πλήρως φορτισμένοι και έτοιμοι να ξεκινήσετε.

ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ – Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ

Για την ταχύτερη φόρτιση στο σπίτι, συνιστούμε έναν επαγγελματικά εγκατεστημένο οικιακό φορτιστή - γνωστό και ως wall box ή οικιακό σημείο φόρτισης.


Για την εγκατάσταση απαιτείται συνήθως ιδιωτικός χώρος στάθμευσης εκτός δρόμου - όπως ένα δρομάκι ή γκαράζ - για τη σύνδεση με το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού σας. Ελέγξτε την καταλληλότητα του ακινήτου σας με τον πάροχο οικιακού φορτιστή που επιλέξατε.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

Ένας οικιακός φορτιστής θα φορτίσει ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της νύχτας για αυτονομία έως και 35 km1 σε 60 λεπτά με παροχή 7kW.
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΆΘΕ ΜΗΝΑ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΆΘΕ ΜΗΝΑ

Η φόρτιση στο σπίτι δεν είναι μόνο βολική, αλλά το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας είναι μικρότερο ανά χιλιόμετρο σε σύγκριση με τη βενζίνη και το diesel. Και μπορείτε να το μειώσετε περαιτέρω με ένα τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας εκτός ωρών αιχμής.
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Οι οικιακοί φορτιστές από εγκεκριμένους παρόχους είναι σχεδιασμένοι για χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

ΦΟΡΤΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ<sup>1</sup>*

ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ1*

Με βάση τη φόρτιση της Jaguar I-PACE για 470 χιλιόμετρα με οικιακό φορτιστή 7kW.

  • 7kW AC public chargers will charge overnight from 13 hours. Or up to 35km (22miles) of range from 60 minutes
ΦΟΡΤΙΣΗ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ<sup>1</sup>**

ΦΟΡΤΙΣΗ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ1**

Με βάση τη φόρτιση της Jaguar E-PACE για 55km με οικιακό φορτιστή 7kW.

  • 7kW AC home chargers will charge 0-80% from 1 hour 24 minutes

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΣΑΣ

1. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΣΑΣ

1. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΣΑΣ

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης οικιακού φορτιστή, επιλέξτε τον πάροχο οικιακής φόρτισης. Ο έμπορος λιανικής της Jaguar μπορεί να σας βοηθήσει στο ξεκίνημα.
2. ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ

2. ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ

Ο πάροχος φόρτισης που έχετε επιλέξει θα πραγματοποιήσει τηλεφωνική ή διαδικτυακή έρευνα για να καθορίσει την καταλληλότητα του ακινήτου σας για την εγκατάσταση ενός wall box.
3. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

3. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Συμφωνήστε μία ημερομηνία εγκατάστασης με τον πάροχο που επιλέξατε. Εάν δικαιούστε κρατική επιχορήγηση ως βοήθημα για το κόστος εγκατάστασης, ο πάροχος σας θα το διεκπεραιώσει για λογαριασμό σας.
4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ

4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ

Μόλις έρθει η ημερομηνία εγκατάστασης, ο πάροχος που έχετε επιλέξει θα εγκαταστήσει το wall box και θα σας μυήσει στα βασικά στοιχεία της διαδικασίας φόρτισης.

ΟΙ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΠΡΙΖΕΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ

Εάν λείπετε από το σπίτι σας για μεγάλα χρονικά διαστήματα και δεν έχετε πρόσβαση σε οικιακό φορτιστή, η κλασική οικιακή πρίζα που χρησιμοποιείται για ηλεκτρικές οικιακές συσκευές μπορεί να φορτίσει και το όχημά σας με πολύ μικρότερη ταχύτητα. Αυτό επιτυγχάνεται απλά συνδέοντας το προαιρετικό καλώδιο φόρτισης Domestic Plug (Mode 2) της Jaguar σας.

ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ JAGUAR

Βιώστε επιδόσεις Jaguar που ηλεκτρίζουν με τη γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων μας.
ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ JAGUAR

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Εξοικειωθείτε με τα απλά βήματα για να φορτίσετε το αμιγώς ηλεκτρικό ή το PHEV σας, είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε εν κινήσει.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ

Με μια συνεχώς αυξανόμενη υποδομή δημόσιων σημείων φόρτισης, η φόρτιση εκτός σπιτιού είναι πιο προσιτή από ποτέ.

1 Οι χρόνοι φόρτισης διαφέρουν, καθώς εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η κατάσταση και ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας, η θερμοκρασία της μπαταρίας και η πραγματική χρήση.


*Επίσημες Τιμές Κατανάλωσης Καυσίμου: N/A (δεν ισχύει), Τιμές για την I-PACE σε kWh/100km: Συνδυασμένος κύκλος 22,0-25,2. Εκπομπές CO 2 0 g/km. Ηλεκτρική αυτονομία: έως 470km. Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε., με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών, εγκατεστημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της ηλεκτρικής αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.


Δείτε τις τιμές WLTP για την I-PACE WLTP


**Επίσημες Τιμές Κατανάλωσης Καυσίμου για την E-PACE PHEV σε l/100km: Συνδυασμένος κύκλος 1,4 - 1,6. Εκπομπές CO2 31 g/km. Ηλεκτρική αυτονομία: Έως 62km. Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε., με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι εκπομπές CO 2, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών, εγκατεστημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της ηλεκτρικής αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.


Δείτε τις τιμές WLTP για την F-PACE