ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΕ JAGUAR

Συναρπαστικά στην οδήγηση, εύκολα στη συμβίωση. Πίσω από το τιμόνι μιας Jaguar, η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση είναι μία εύλογη επιλογή από κάθε άποψη. Οι επιδόσεις δεν υπολείπονται των προσδοκιών μας χάρη στις συνεχώς εξελισσόμενες τεχνολογίες σε επίπεδο ευφυΐας και βιωσιμότητας.

ΓΙΑΤΙ JAGUAR;

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΡΟΜΟΥ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΡΟΜΟΥ

Αξιοποιώντας τις γνώσεις και εμπειρίες που αποκομίσαμε από τη συμμετοχή μας στον ηλεκτρικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, το πρώτο μας αμιγώς ηλεκτρικό SUV επιδόσεων, η Jaguar I-PACE, μπορεί να επιταχύνει από 0 στα 100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα και μάλιστα σχεδόν αθόρυβα και με μηδενικές εκπομπές ρύπων.
ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΈΝΑ ΒΙΩΣΙΜΟ, ΕΥΦΥΕΣΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΈΝΑ ΒΙΩΣΙΜΟ, ΕΥΦΥΕΣΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ

Από το 1935, έχουμε διευρύνει τα όρια του εφικτού και αυτό δεν αλλάζει με την ηλεκτροκίνηση. Ουσιαστικά, αυτή μας προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες υλοποίησης του οράματός μας για μια πιο βιώσιμη, πιο ευφυή οδηγική εμπειρία με δυναμικές επιδόσεις και υψηλή αισθητική, στοιχεία για τα οποία φημιζόμαστε.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η ηλεκτρική ενέργεια κοστίζει λιγότερο από τη βενζίνη ή το πετρέλαιο. Θα απολαμβάνετε επίσης σημαντικά φορολογικά κίνητρα. Και με την απουσία τελών που σχετίζονται με την κυκλοφοριακή συμφόρηση, τις εκπομπές ρύπων ή τη στάθμευση σε πολλές πόλεις, τα οφέλη αυξάνονται αθροιστικά.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

Καθώς η πλειονότητα των φορτίσεων των ηλεκτρικών αυτοκινήτων γίνεται από το σπίτι, μπορείτε να προγραμματίσετε πιο αποτελεσματικά το χρόνο σας σύμφωνα με τις δραστηριότητες και τις μετακινήσεις σας. Απλά φορτίστε το βράδυ και το πρωί θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.
ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ

ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ

Τα οχήματα που κινούνται αποκλειστικά με μπαταρία είναι σε θέση να επιτύχουν μέγιστη ισχύ με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Και καθώς και περισσότερες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας προστίθενται στο ηλεκτρικό δίκτυο, η ενέργεια των ηλεκτρικών αυτοκινήτων γίνεται όλο και πιο καθαρή κάθε χρόνο.
ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η ηλεκτρική τεχνολογία είναι απίστευτα αθόρυβη και προσφέρει άμεση επιτάχυνση χωρίς καθυστέρηση ή διακοπές στις αλλαγές ταχυτήτων. Αυτό μεταφράζεται σε μια αισθητά ομαλή εμπειρία οδήγησης άμεσης απόκρισης σε όλες τις ταχύτητες.

ΤΡΕΙΣ ΤΥΠΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ

ALL-ELECTRIC (BEV)

ALL-ELECTRIC (BEV)

Τροφοδοτούμενο αποκλειστικά από ηλεκτροκινητήρες και μία μπαταρία, το αμιγώς ηλεκτρικό μας σύστημα κίνησης παρέχει σχεδόν αθόρυβες επιδόσεις σπορ αυτοκινήτου με μηδενικές εκπομπές ρύπων.
PLUG-IN HYBRID (PHEV)

PLUG-IN HYBRID (PHEV)

Συνδυάζοντας ένα θερμικό κινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα, τα PHEV της Jaguar σας προσφέρουν την ευελιξία των καθημερινών μετακινήσεων με μηδενικές εκπομπές ρύπων και τα πλεονεκτήματα της βενζινοκίνησης για μεγαλύτερες διαδρομές.
MILD HYBRID (MHEV)

MILD HYBRID (MHEV)

Προσφέροντας χαμηλότερες εκπομπές CO2 και αυξημένη οικονομία καυσίμου, η εκλεπτυσμένη, ήπια υβριδική τεχνολογία ενός MHEV το καθιστά ιδανικό για αστικές μετακινήσεις με συχνές στάσεις- εκκινήσεις.

ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ JAGUAR

Βιώστε επιδόσεις Jaguar που ηλεκτρίζουν με τη γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων μας.
ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ JAGUAR

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

ΠΟΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΩ;

ΠΟΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΩ;

Μάθετε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να μεγιστοποιήσετε την αυτονομία και να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό την κάθε φόρτιση.
ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Από φοροαπαλλαγές και κίνητρα αγοράς μέχρι το οικονομικότερο λειτουργικό κόστος, όταν είστε κάτοχοι ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου μπορείτε να εξοικονομείτε χρήματα καθημερινά
ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Η φόρτιση του αμιγώς ηλεκτρικού ή του PHEV σας στο σπίτι είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με πλήρη φόρτιση.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ

Με μια συνεχώς αυξανόμενη υποδομή δημόσιων σημείων φόρτισης, η φόρτιση εκτός σπιτιού είναι πιο προσιτή από ποτέ.

Η Jaguar Land Rover Limited αναζητά συνεχώς τρόπους βελτίωσης του εξοπλισμού, της σχεδίασης και της παραγωγής των οχημάτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ της, και οι αλλαγές μπορεί να είναι συνεχείς. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τα προϊόντα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.


*Επίσημες Τιμές Κατανάλωσης Καυσίμου: N/A (δεν ισχύει), Τιμές για την I-PACE σε kWh/100km: Συνδυασμένος κύκλος 22,0-25,2. Εκπομπές CO2 0 g/km. Ηλεκτρική αυτονομία: έως 470km. Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε., με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών και εγκατεστημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της ηλεκτρικής αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.


Δείτε τις τιμές WLTP για την I-PACE


Οι εκπομπές CO2, κατανάλωσης καυσίμου και ενέργειας, και αυτονομίας ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με παράγοντες όπως το οδηγικό στυλ, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, το φορτίο, η διάσταση των ζαντών και τα εγκατεστημένα αξεσουάρ.