ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΠΙΩΝ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ (MHEV) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Επιδόσεις Jaguar με αυξημένη οικονομία καυσίμου.

Η ήπια υβριδική τεχνολογία (MHEV) της Jaguar ανακτά έξυνα την ενέργεια που συνήθως χάνεται κατά την επιβράδυνση, και την επαναχρησιμοποιεί αυξάνοντας την ισχύ του θερμικού κινητήρα προς όφελος της αποδοτικότητας.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΗΠΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ;

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΗΠΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ;

Τα ήπια υβριδικά αυτοκίνητά μας συνδυάζουν έξυπνα τον αποδοτικό βενζινοκινητήρα ή πετρελαιοκινητήρα της γενιάς Ingenium της Jaguar με μια ισχυρή υποδαπέδια μπαταρία, έτσι ώστε ο κινητήρας να απενεργοποιείται στο ρελαντί, στο φρενάρισμα ή όταν το όχημα είναι σταματημένο. Η ενέργεια που κανονικά θα χανόταν κατά την επιβράδυνση συλλέγεται και αποθηκεύεται ώστε να μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί από το σύστημα για αύξηση της ισχύος.
ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΌΣ ΗΠΙΟΥ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ;

ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΝΌΣ ΗΠΙΟΥ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ;

Προσφέροντας χαμηλότερες εκπομπές CO₂ και αυξημένη οικονομία καυσίμου, το βελτιωμένο, εξηλεκτρισμένο σύνολο ενός MHEV το καθιστά ιδανικό για οδήγηση σε πολυσύχναστους αστικούς δρόμους με συχνές στάσεις-εκκινήσεις. Όσον αφορά τις επιδόσεις, η αυξημένη ισχύς του κινητήρα δημιουργεί μια ζωηρή, γραμμική επιτάχυνση από στάση.

ΗΠΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ JAGUAR

JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Η ήπια υβριδική τεχνολογία συναντά τις πολυτελείς επιδόσεις. H Jaguar F-PACE είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός καθημερινής πρακτικότητα και δυναμικού χειρισμού και υψηλής αισθητικής.
JAGUAR E-PACE

JAGUAR E-PACE

Με τολμηρές σχεδιαστικές λεπτομέρειες παντού και αποδοτική ήπια υβριδική τεχνολογία στα ενδότερα, το πρώτο μας compact SUV είναι ο τέλειος συνδυασμός ευελιξίας σπορ αυτοκινήτου και καθημερινής αποδοτικότητας.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Η ήπια υβριδική τεχνολογία προάγει το πιο εξελιγμένο και αποδοτικό σπορ sedan μας σε τολμηρά νέα επίπεδα εκλεπτυσμένης λειτουργίας και επιδόσεων.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Πολυτελές business sedan με ξεχωριστή σχεδίαση και δυναμικό οδηγικό χαρακτήρα. Τώρα, με ήπια υβριδική τεχνολογία για ακόμα μεγαλύτερη αποδοτικότητα σε κάθε ταξίδι.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η πλήρως ηλεκτρική τεχνολογία της Jaguar προσφέρει επιδόσεις σπορ αυτοκινήτου με μηδενικές εκπομπές ρύπων.
ΑΝΑΛΥΣΗ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΝΑΛΥΣΗ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Απολαύστε την ευελιξία της ηλεκτρικής ενέργειας για καθημερινές μετακινήσεις με ένα βενζινοκινητήρα για μεγαλύτερες διαδρομές.

Η Jaguar Land Rover Limited αναζητά συνεχώς τρόπους βελτίωσης του εξοπλισμού, της σχεδίασης και της παραγωγής των οχημάτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ της, και οι αλλαγές μπορεί να είναι συνεχείς. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τα προϊόντα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.


*Επίσημες Τιμές Κατανάλωσης Καυσίμου: N/A (δεν ισχύει), Τιμές για την I-PACE σε kWh/100km: Συνδυασμένος κύκλος 22,0-25,2. Εκπομπές CO 2 0 g/km. Ηλεκτρική αυτονομία: έως 470km. Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε., με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών, εγκατεστημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της ηλεκτρικής αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.


Δείτε τις τιμές WLTP για την I-PACE


^ Οι εκπομπές CO2, κατανάλωσης καυσίμου και ενέργειας, και αυτονομίας ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με παράγοντες όπως το οδηγικό στυλ, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, το φορτίο, η διάσταση των ζαντών και τα εγκατεστημένα αξεσουάρ.