<h3>JAGUAR MANUFACTURING TOUR ΣΤΟ CASTLE BROMWICH</h3>

Τι χρειάζεται για να δημιουργηθούν τα πιο τεχνολογικά προηγμένα αυτοκίνητα στον κόσμο; Ανακαλύψτε το όσο ένας από τους ειδικευμένους οδηγούς μας θα σας οδηγήσει σε μια αποκλειστική περιήγηση στο εργοστάσιο Castle Bromwich, όπου θα δείτε από πρώτο χέρι ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής, από ένα φύλλο μετάλλου έως το τελικό όχημα.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ
Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς μια Jaguar παίρνει ζωή, έχετε ήδη μια Jaguar ή σκέφτεστε να αγοράσετε μία, εδώ είναι η ευκαιρία σας να βιώσετε τη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος.
ΑΛΟΥΜΊΝΙΟ
Η έξυπνη αρχιτεκτονική αλουμινίου της Jaguar φέρνει την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε αυτοκίνητα που είναι πιο ευέλικτα, με καλύτερη απόκριση. Στο Κάστρο του Bromwich θα δείτε το μεγαλύτερο πιεστήριο αλουμινίου στον κόσμο, που δημιουργήθηκε για να δημιουργήσει την υπερσύγχρονη μοναδική, κομψή, αεροδυναμική μορφή της F-TYPE.
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ
Το ογδόντα τοις εκατό του αμαξώματος της Jaguar XJ κατασκευάζεται από περισσότερα από εκατό ρομπότ υψηλής τεχνολογίας που εργάζονται σε τέλειο συγχρονισμό. Παρακολουθήστε τον αποκλειστικό ειδικό κυβερνητικό στρατό της Jaguar, να διαμορφώνει, να βιδώνει και να συνδέει τα αυτοκίνητα της Jaguar πριν οι υψηλά ειδικευμένοι τεχνίτες με αγάπη τελειώσουν την παραγγελία κάθε μοναδικού οχήματος.
ΣΧΕΔΙΆΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ JAGUAR
Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε μια Jaguar, η περιήγηση σας προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα εκατοντάδες προσαρμοσμένα στοιχεία που θα κάνουν το όχημά σας μοναδικό. Αφήστε τη φαντασία σας να ζωντανέψει καθώς αποφασίζετε για τα χρώματα και τα εξαρτήματά σας, από τροχούς μέχρι επενδύσεις, πριν παραγγείλετε τη δική σας Jaguar.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ
Πώς μπορώ να κλείσω;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κράτηση και τη διαθεσιμότητα

Καλέστε μας στο: Solihull +44 (0)121 700 4619
Castlebromwich +44 (0)333 733 3003

ή e-mail solihull@jaguarexperience.com
castlebromwich@jaguarexperience.com

Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ

Πρέπει να έχω κάτι μαζί μου;

Η ξενάγηση είναι εκτενής. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να φοράτε άνετα ρούχα και υποδήματα. Τσάντες, σακίδια και άλλα είδη χειραποσκευών δεν επιτρέπονται στο εργοστάσιο. Μπορείτε να αφήσετε αντικείμενα με ασφάλεια στο Κέντρο επισκεπτών της Jaguar. Θέλουμε να είστε σε θέση να φτάσετε κοντά στα οχήματα παραγωγής κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Μπορούμε να παρέχουμε προστατευτικά καλύμματα για να προστατεύσουμε αντικείμενα όπως ρολόγια, κοσμήματα και αγκράφες ζώνης. Η συμβουλή μας είναι να αφήσετε τα αντικείμενα αυτά για ασφάλεια στο σπίτι.Κατά την επίσκεψή μας στο κατάστημα παρακαλούμε να κρατάτε τα πόδια και τα χέρια σας καλυμμένα και να φοράτε κατάλληλα υποδήματα. Τα ανοιχτά παπούτσια, τα σανδάλια, τα σορτς και τα μπλουζάκια δεν επιτρέπονται σε καμία από τις εγκαταστάσεις παραγωγής.

Πόσο χρονών πρέπει να είμαι;

Πρέπει να είστε άνω των 10 ετών για να λάβετε μέρος στη διαδρομή. Οι κάτω των 16 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.

Μπορώ να σταθμεύσω στο εργοστάσιο;

Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν στον χώρο.

Πότε πρέπει να φτάσω;

Τα πάντα στο εργοστάσιό μας λειτουργούν με ακρίβεια. Στόχος σας είναι να φτάσετε στο κέντρο επισκεπτών The Jaguar Visitor Centre 15 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης για να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας και να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες;

Η φωτογράφιση επιτρέπεται μόνο σε καθορισμένες περιοχές. Γι’ αυτό παρακαλούμε να ρωτήσετε τον ξεναγό ή τον διοργανωτή σας.

Υπάρχει πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες;

Η περιήγηση παρέχει πρόσβαση για άτομα με ειδικές ικανότητες. Ωστόσο, ενημερώστε μας σχετικά με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, ώστε να είναι δυνατή η εκ των προτέρων ρύθμιση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
The Jaguar Visitor Centre, Castle Bromwich,
Chester Road, Castle Vale, Birmingham, B35 7RA, UK

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ SATNAV ΓΙΑ CAR PARK:
52°30’55”N 1°47’55”W
52.515289, -1.798842

Λήψη οδηγιών

Ανυπομονούμε για την επίσκεψή σας, αλλά να θυμάστε ότι οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες. Γι’ αυτό παρακαλείστε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Κάντε κράτηση για μια εμπειρία Jaguar και ζήστε τους ρυθμούς της Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar στην περιοχή σας
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Προβολή και λήψη των πιο πρόσφατων ενημερωτικών φυλλαδίων της Jaguar
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive μέσω του αντιπροσώπου της περιοχής σας