ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ JAGUAR

Η ευκαιρία σας να μπείτε πίσω από το τιμόνι μίας Jaguar και να ζήσετε την Τέχνη της Απόδοσης.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κατανοήσετε το πνεύμα της Jaguar από το να φτάσετε κοντά στα ίδια τα οχήματα. Γι’ αυτό προσφέρουμε μια σειρά συναρπαστικών εμπειριών Jaguar που σας δίνουν πρόσβαση στα οχήματα και το εμπορικό σήμα με τρόπους που ποτέ δεν θεωρούσατε δυνατούς.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

THE ART OF PERFORMANCE TOUR

THE ART OF PERFORMANCE TOUR

Εξασφαλίστε το ενθουσιασμό που προκαλεί η τρέχουσα σειρά οχημάτων υψηλών επιδόσεων της Jaguar στο Art of Performance Tour, μεταξύ άλλων η βραβευμένη F-PACE και η ιλιγγιώδης F-TYPE.
JAGUAR EXPERIENCE DRIVES

JAGUAR EXPERIENCE DRIVES

Φανταστείτε τον εαυτό σας πίσω από το τιμόνι μιας Jaguar υψηλής απόδοσης που παίρνει στροφές με υψηλή ταχύτητα σε μια διαδρομή με έναν εκπαιδευτή Jaguar Experience δίπλα σας. Μόλις φανταστήκατε μια Jaguar Experience Drive.

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

SOLIHULL

SOLIHULL

Κάντε μια αποκλειστική περιήγηση στο παρασκήνιο του υπερσύγχρονου εργοστασίου μας στο Solihull και δείτε τα ρομπότ κυβερνητικής παραγωγής και εκατοντάδες εξειδικευμένους τεχνίτες που συνδυάζουν τη δημιουργία της βραβευμένης F-PACE, του πρώτου SUV που θα φέρει το θρυλικό σήμα της Jaguar.
CASTLE BROMWICH

CASTLE BROMWICH

Δείτε ακριβώς τι χρειάζεται για να δώσετε ζωή σε μερικά από τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά αυτοκίνητα του κόσμου στο Castle Bromwich. Από τη λαμαρίνα έως την εμπειρία σπορ αυτοκινήτου η ουσία του βρετανικού σχεδιασμού και της μηχανικής.

ΤΑΞΙΔΙ

JAGUAR RACING TRAVEL

JAGUAR RACING TRAVEL

Βυθιστείτε στον κόσμο των συγκλονιστικών συγκινήσεων και αποκτήστε πρόσβαση στον εσωτερικό κύκλο καθώς συνοδεύετε την Jaguar Racing στους επόμενους προορισμούς της.

ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟ MIRA AND CASTLE BROMWICH TOUR

ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟ MIRA AND CASTLE BROMWICH TOUR

Η MIRA and castle Bromwich Tour προσφέρει μια ματιά πίσω από τη σκηνή σε ένα από τα καλύτερα εργοστάσια αυτοκινήτων του κόσμου πριν προσκαλέσει τους επισκέπτες να δώσουν σε μερικές από τις κλασικές και μοντέρνες Jaguar τον ρυθμό τους στη γνωστή δοκιμαστική πίστα του MIRA.
JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

JAGUAR CLASSIC CHALLENGE

Η Jaguar Classic Challenge είναι μια συναρπαστική νέα σειρά αγώνων για εμβληματικά μοντέλα της Jaguar πριν το 1966.