<h3>JAGUAR MANUFACTURING TOUR ΣΤΟ SOLIHULL</h3>

Πηγαίνετε στο παρασκήνιο της εκπληκτικής νέας υπερσύγχρονης εγκατάστασης παραγωγής της Solihull, που συνοδεύεται από έναν από τους εξειδικευμένους ξεναγούς μας και βεβαιωθείτε τι χρειάζεται για να δώσετε ζωή σε μερικά από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα αυτοκίνητα στον κόσμο.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΕΞΥΠΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ
Το νέο monocoque της κατηγορίας Jaguar στην κατηγορία εκτεταμένης χρήσης αλουμινίου, φέρνει την επανάσταση στη δυναμική των οχημάτων, τη φινέτσα και την ποιότητα οδήγησης. Στο Lode Lane, μπορείτε να παρακολουθήσετε το άψογα διαμορφωμένο αμάξωμά του να παίρνει μορφή, και να ολοκληρώνεται με αυτήν την ουρά υπογραφής.
ΚΟΜΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ
Ελάτε πιο κοντά, καθώς τα 627 ρομπότ υψηλής τεχνολογίας του αποκλειστικού μας κυβερνητικού στρατού διαμορφώνουν, βιδώνουν και συνδέουν κάθε όχημα με απόλυτη αρμονία. Αυτό περιλαμβάνει τη νέα F-PACE με το μοναδικό ελαφρύ αμάξωμά της, κατασκευασμένη από το μηδέν με τη βοήθεια υπερσύγχρονων φωτογραφικών μηχανών ακριβείας. Όλα πριν οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας προσαρμόσουν και ολοκληρώσουν κάθε μοναδική Jaguar για παραγγελία.
ΣΧΕΔΙΆΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
Σκέφτεστε να αγοράσετε μια Jaguar; Η Jaguar Factory Tours προσφέρει την ευκαιρία να αφήσετε τη φαντασία σας να καλπάσει σε εκατοντάδες εξατομικευμένα στοιχεία. Εσωτερικά όπως μαλακό δέρμα σε Jet, Latté ή Brogue, επενδύσεις σε Brushed Aluminium ή Satin Fine Line Wood, επενδύσεις τροχών, χρώματα βαφής και επιλογές πολυμέσων για κλασική, σπορ ή σύγχρονη αίσθηση, όλα είναι διαθέσιμα.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ
Πώς μπορώ να κλείσω;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κράτηση και τη διαθεσιμότητα

Καλέστε μας στο: Solihull +44 (0)121 700 4619
Castlebromwich +44 (0)333 733 3003

ή e-mail solihull@jaguarexperience.com
castlebromwich@jaguarexperience.com

Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ

Πρέπει να έχω κάτι μαζί μου;

Η ξενάγηση είναι εκτενής. Γι’ αυτό σας προτείνουμε να φοράτε άνετα ρούχα και υποδήματα. Τσάντες, σακίδια και άλλα είδη χειραποσκευών δεν επιτρέπονται στο εργοστάσιο. Μπορείτε να αφήσετε αντικείμενα με ασφάλεια στο Κέντρο επισκεπτών της Jaguar. Θέλουμε να είστε σε θέση να φτάσετε κοντά στα οχήματα παραγωγής κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Μπορούμε να παρέχουμε προστατευτικά καλύμματα για να προστατεύσουμε αντικείμενα όπως ρολόγια, κοσμήματα και αγκράφες ζώνης. Η συμβουλή μας είναι να αφήσετε τα αντικείμενα αυτά για ασφάλεια στο σπίτι.Κατά την επίσκεψή μας στο κατάστημα παρακαλούμε να κρατάτε τα πόδια και τα χέρια σας καλυμμένα και να φοράτε κατάλληλα υποδήματα. Τα ανοιχτά παπούτσια, τα σανδάλια, τα σορτς και τα μπλουζάκια δεν επιτρέπονται σε καμία από τις εγκαταστάσεις παραγωγής.

Πόσο χρονών πρέπει να είμαι;

Πρέπει να είστε άνω των 10 ετών για να λάβετε μέρος στη διαδρομή. Οι κάτω των 16 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.

Μπορώ να σταθμεύσω στο εργοστάσιο;

Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν στον χώρο.

Πότε πρέπει να φτάσω;

Τα πάντα στο εργοστάσιό μας λειτουργούν με ακρίβεια. Στόχος σας είναι να φτάσετε στο κέντρο επισκεπτών The Jaguar Visitor Centre 15 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης για να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας και να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες;

Η φωτογράφιση επιτρέπεται μόνο σε καθορισμένες περιοχές. Γι’ αυτό παρακαλούμε να ρωτήσετε τον ξεναγό ή τον διοργανωτή σας.

Υπάρχει πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες;

Η περιήγηση παρέχει πρόσβαση για άτομα με ειδικές ικανότητες. Ωστόσο, ενημερώστε μας σχετικά με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, ώστε να είναι δυνατή η εκ των προτέρων ρύθμιση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
The Jaguar Visitor Centre, Solihull,
Jaguar Land Rover, Lode Lane,
Solihull, West Midlands, B92 8NW

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ SATNAV ΓΙΑ CAR PARK:
N52º 26’ 12” W1º 45’ 30”

ΛΗΨΗ ΟΔΗΓΙΩΝ

Ανυπομονούμε για την επίσκεψή σας, αλλά να θυμάστε ότι οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες. Γι’ αυτό παρακαλείστε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Κάντε κράτηση για μια εμπειρία Jaguar και ζήστε τους ρυθμούς της Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar στην περιοχή σας
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Προβολή και λήψη των πιο πρόσφατων ενημερωτικών φυλλαδίων της Jaguar
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive μέσω του αντιπροσώπου της περιοχής σας